images-shape-5images-shape-6images-shape-7images-shape-21images-shape-21

جزئیات مقاله

پزشکی, دندان پزشکی, داروسازی با 24 گام برنامه ریزی فاروس با قاطعیت و اطمینان 100%

راه پرپیچ و خم قبولی در رشته دندانپزشکی | فاروس طاها اخبار دانشگاه ها - مقالات کنکوری

راه پرپیچ و خم قبولی در رشته دندانپزشکی

در این مقاله مؤسسه فاروس طاها در نظر دارد در رابطه با قبولی در رشته دندانپزشکی مطالبی را که 100% در قبولی شما تاًثیرگذار است را به شما ارائه دهد.

همه ما می‌دانیم که بین داوطلبان رشته علوم تجربی، بعد از رشته پزشکی، تمام حواس و تمرکز داوطلبان بر روی رشته دندان‌پزشکی است؛ اما ظرفیت رشته دندان‌پزشکی نسبت به پزشکی بسیار کمتر است، خصوصاً بعد از به تصویب رسیدن لایحه‌ای در مجلس تحت عنوان افزایش ظرفیت رشته پزشکی در 5 سال آینده.

بنابراین، با این اوصاف، اغلب شما داوطلبان و دانشجویان رشته علوم تجربی به دنبال کسب اطلاعاتی در رابطه با قبولی در رشته دندانپزشکی هستید؛ قبل از اینکه وارد بحث قبولی در رشته دندانپزشکی شویم؛ ابتدا بهتر است، یک یادآوری از نمای کلی این رشته داشته باشیم که در ادامه به آن می‌پردازیم.

روش 24 گام تنها روش تضمینی در کشور جهت قبولی پزشکی، دندان پزشکی و قبولی داروسازی و همچنین رتبه‌های برتر ریاضی فیزیک در دانشگاه‌های تراز اول کشور

چکیده‌ای از معرفی رشتۀ دندانپزشکی و قبولی در آن

رشته دندان‌پزشکی، از 6 سال تحصیلی با عنوان دکتری پیوسته تشکیل شده است که در مجموع، دانشجویان در طی این 6 سال باید 217 واحد درسی را گذرانده باشند. این رشته در دانشگاه‌های دولتی، پردیس خودگردان و آزاد اسلامی ارائه می‌شود که از بهترین دانشگاه‌ها برای فراگیری این رشته می‌توان به دانشگاه‌های زیر اشاره کرد:

  • دانشگاه تهران
  • دانشگاه شهید بهشتی تهران
  • دانشگاه ایران
  • دانشگاه مشهد
  • دانشگاه تبریز
  • دانشگاه شیراز
  • دانشگاه اصفهان

اما برویم سراغ مراحل تحصیل در این رشته، گفتیم که دندان‌پزشکی عمومی جمعأ شش سال تحصیلی است؛ اما این شش سال خود به سه دو سال تقسیم می‌شود:

  • دو سال دوره علوم پایه
  • دو سال دوره پری کلینیک
  • دو سال دوره انترنی یا کلینیک

در دوره دو سالۀ علوم پایه که مشترک با رشته پزشکی است، مطالبی از مباحث اولیه و کلی آموزش داده می‌شود. در دوره علوم پایه، مباحثی مانند آناتومی، فیزیولوژی و … تدریس می‌شود، و تفاوتی که با رشتۀ پزشکی دارد این است که دانشجویان رشته پزشکی در مباحثی مانند آناتومی کل بدن انسان را مطالعه می‌کنند، در حالی که دانشجویان رشته دندان‌پزشکی بیشتر روی بحث فک، صورت و دهان و دندان تمرکز می‌کنند.

بعد از گذراندن دوره علوم پایه، همه دانشجویان رشته‌های پزشکی و دندان‌پزشکی در یک آزمون جامع کشوری با عنوان علوم پایه شرکت می‌کنند که این آزمون یک آزمون تستی است که شرط ورود به دورۀ بعدی کسب حد نصاب نمره قبولی در دندان پزشکی و همچنین در این آزمون است. دانشجو بعد از پذیرفته شدن در آزمون علوم پایه، وارد دوره پری کلینیک می‌شود.

دوره پری کلینیک یا دوره قبل از ورود به دوره کلینیک، معروف به دوره‌ای است که دانشجویان آموخته‌های خود را بر روی ماکت‌های دندانی گچی و پلاستیکی پیاده می‌کنند. حتی در بعضی مواقع اساتید از دانشجویان می‌خواهند تا دندان‌های شیری یا دندان‌های کشیده شده را جمع آوری کنند؛ به این ترتیب دانشجویان به تدریج آماده رویارویی با بیماران واقعی می‌شوند.

در آخر، آخرین دوره دو ساله تحصیل در دکتری عمومی دندان‌پزشکی، دوره انترنی یا همان دوره کلینیک است که در این دوره دانشجویان وارد کلینیک‌ها، مراکز درمانی، بیمارستان و یا هر مکانی که دانشگاه در نظر گرفته باشد می‌شوند تا زیر نظر اساتید و باقی دندان‌پزشکان به ویزیت و درمان بیماران بپردازند.

بعد از به پایان رسیدن این دوره دانشجویان باید در یک آزمون شرکت کنند و بعد از کسب نمره قبولی، باید پایان‌نامه خود را به انجام برسانند.

بعد از فارغ التحصیلی، دانشجویان رشته دندان‌پزشکی باید طرح دو ساله را که برای این رشته همانند رشته اجباری است، در مناطق محروم بگذرانند؛ دانشجویان دندان‌پزشکی در دوره انترنی حقوقی ناچیز دریافت می‌کنند، اما در مورد آقایان، اگر این دو سال را به‌عنوان سربازی بگذرانند، حقوق سربازی دریافت خواهند کرد، اما اگر دوره سربازی را جدا بگذرانند، مانند خانم‌ها، حقوق دوره طرح را دریافت خواهند کرد.

بعد از به پایان رساندن دوره طرح، اگر داوطلبی بخواهد ادامه تحصیل داده و تخصص دریافت کند، باید در آزمون تخصص شرکت کند و بنا به تخصص قبولی که می‌تواند یکی از رشته‌های ترمیم و زیبایی، جراحی فک و دهان، پروتزهای دندانی، دندان‌پزشکی کودکان، ارتودنتیکس و … باشد، سه الی پنج سال دیگر باید درس بخواند تا تخصص خود را دریافت کند.

روش 24 گام تنها روش تضمینی در کشور جهت قبولی در پزشکی، دندان پزشکی و قبولی داروسازی و همچنین رتبه‌های برتر ریاضی فیزیک در دانشگاه‌های تراز اول کشور

قبولی در رشته دندانپزشکی، چطور و چگونه

یکی از اطلاعاتی که در این مسیر می‌تواند به داوطلبان کمک بسیاری نماید، اطلاع داشتن از کارنامه قبولی در رشته دندانپزشکی و درصدهای داوطلبانی است که سال‌های گذشته در این رشته قبول شده‌اند.

ریاضی

68% /28

73% /19

60%/22

زیست شناسی

96%/48

100%/58

89%/48

فیزیک

80%/47

93%/46

92%/52

شیمی

82%/53

76%/58

94%/52

در جدول بالا میزان حداقل و حداکثر درصدهای لازم در دروس تخصصی برای قبولی در رشته دندان‌پزشکی را مشاهده می‌کنید؛ ما برای دندان‌پزشکی بر خلاف پزشکی به درصد زمین شناسی نیاز نداریم.

در آخر

حال برسیم به هدف اصلی مقاله، یعنی رتبه قبولی در رشته دندانپزشکی، حقیقت این است که در هیچ منبعی، اطلاع دقیقی از این که رتبه‌های پذیرفته شدگان رشته‌های مختلف در دانشگاه‌های مختلف چقدر است، در دسترس نمی‌باشد و تنها مدرک موجود در دست همگان، کارنامه‌های پذیرفته شدگان است.

برای راهنمایی بیشتر با کارشناسان ما در موسسه فاروس طاها در ارتباط باشید و یا با شماره تلفن 09120981385 در ارتباط باشید.

روش 24 گام تنها روش تضمینی در کشور جهت قبولی پزشکی، دندان پزشکی و قبولی داروسازی و همچنین رتبه‌های برتر ریاضی فیزیک در دانشگاه‌های تراز اول کشور

برچسب ها: