فاروس logo

سه نوع تست زنی در کنکور

سه نوع تست زنی در کنکور

سه نوع تست زنی در کنکور

سه نوع تست زنی در کنکور

سعی شده در این مقاله  موسسه فاروس طاها انواع تست زنی در کنکور و همچنین راهکارهای تست زنی را بطور کامل در اختیار شما داوطلبان قرار دهد .

روش 24 گام تنها روش تضمینی در کشور جهت قبولی پزشکی، قبولی در دندان پزشکی و قبولی داروسازی و همچنین رتبه‌های برتر ریاضی فیزیک در دانشگاه‌های تراز اول کشور

انواع تست زنی در کنکور 

ما سه نوع تست داریم  که شامل آموزشی ، مفهومی و سنجشی می باشد.

حال ما به بررسی هر کدام از انواع تست زنی در کنکور می پردازیم :

1- تست زنی آموزشی

یکی از انواع تست زنی درکنکور  تست های آموزش می باشد  که هدف آن ، یادگیری، آموزش و آشنایی با نوع سوالات است و بلافاصله بعد از خواندن تشریحی یک مبحث زده می شود .یعنی همان روزی که مبحثی از درس را مطالعه کردید بعد سوال های تستی آن ها را حل می کنید .

باید ها و نباید ها در مورد تست های آموزشی

در این  تست ها نیازی به سرعت  تست زنی  بالا نیست و  غلط زدن این نوع تست هااصلا مهم نمی باشد .البته اگر 5 دقیقه تا 10 دقیقه زمان گذاشته باشید و نتوانستید این تستها را حل کنید بروید پاسخ سوال را خیلی دقیق و با حوصله بخوانید و مجددا تست را دوباره خودتان حل کنید . نیازی نیست که شما دانش پذیر عزیز تعداد زیادی از این تستهای آموزشی را بزنید .

برای جواب دادن به تست های آموزشی باید  به نکات زیر توجه داشته باشید :

1) با حوصله به این تست ها جواب دهید .

2) به صورت گام به گام تست ها رو پاسخ دهید .

3) داشتن تمرکز برای فهمیدن سوالات و  پاسخ دادن به آن 

تست های آموزشی در کدام بخشی از کتاب های تست ها می باشد؟

در این جا سوالی برای  دانش پذیران پیش می آید که تستهای آموزشی ، در کتاب تست اسم خاصی دارد ؟ کدوم از بخشهای تستی کتاب را جزو تست های آموزشی بدانیم.

همان طور که گفته شده یکی از انواع تست زنی در کنکور تست های آموزشی است معمولا در کتاب تستی ،تست های جداگانه را به عنوان تستهای آموزشی در نظر نمی گیرند .اگر نکاتی که در قسمت قبل گفته شده را در نظر بگیرید می توانید به آن تست های آموزشی بگویید .شما دانش پذیران می توانید تمرین های تشریحی کتاب درسی یا تمرینات موجود در درسنامه کتاب تستی خود را به عنوان تست آموزشی به حساب آورید .

اگر به تست های آموزشی  نتوانستیم جواب بدهیم چه کنیم؟

یک نکته کلیدی برای حل تست های آموزشی که موسسه فاروس طاها به شما داوطلبان توصیه می کند این است که موقع حل تست ، اگر تستی را بلد نبودید سریع نروید پاسخ را چک کنید روی سوال بمانید و برید به متن کتاب یا درسنامتون نگاه کنید.سعی کنید سوال رو گام به گام با توضیحات درسنامه حل کنید .اما اگر دیدید که با توضیحات درسنامه هم نمی توانید تست ها را حل کنید به پاسخ نامه مراجعه کنید .

2) تست زنی مفهمومی

تست زنی مفهومی یکی دیگر از انواع تست زنی در کنکور می باشد که هدف این تست تکمیل یادگیری شما ومرور کردن مبحث های درسی و ثبت کردن یادگیری می باشد.

باید ها و نباید های در مورد تست های مفهمومی

در این تست زمان ، درست و غلط زدن تستها مهم نیست . اگر تستی را غلط زدید ناراحت نشید. لزومی ندارد که زمان تان را محدود کنید و در وقت کم تستها را بزنید .اتفاقا باید به خودتان  زمان کافی دهید  و به ذهن خود اجازه دهید تا تست ها را حل کند . 

شما نباید فکر کنید که تست ها را باید مطابق با شرایط کنکور پاسخ دهید این طرز تفکر غلط می باشد . برای پاسخ دادن به این نوع تست ها به خودتان فرصت دهید . تست های مفهومی معیار سنجش افراد نیست .

اگر در این تست 5 یا نهایتا 10 دقیقه زمان داشتید و نتوانستید که آن را حل کنید پاسخ نامه را بخوانید  و دوباره برگردید به سراغ سوالات وبا توجه به مطالعه کردن پاسخ نامه ها سوالات تستی را جواب دهید.در صورت درست جواب دان تست ها دوباره باید به سراغ پاسخ نامه بروید و دقیق آن را مطالعه کنید تا ملکه ذهنتان شود.

مهم ترین نکته در تست زنی مفهومی که به آن باید توجه داشت تحلیل دقیق این تست هاست .

مجاز بودن تقلب در تست های آموزشی و مفهومی

تقلب کردن در این دو تست هایی که گفته شد نه تنها مجاز است بلکه ضروری هم می باشد . کتاب و خلاصه درس نامه ها را که خواندید کنارتان باشد که هر جا لازم داشتید به آن رجوع کنید .

بهترین راه مرور در تستهای مفهومی

می دانستید که یکی از اهداف تست های مفهومی ، مرورکردن درس می باشد یعنی به جای خواندن دوباره کتاب ، تست های مفهومی می زنید و متناسب با آن تستها ، قسمت هایی که فراموش کردید رو از کتاب مطالعه می کنید .این نوع مرور کردن  باعث بازیابی مطالب می شود .

3- تست سنجشی یا زماندار

تست سنجشی یا زماندار یکی دیگر از انواع تست زنی در کنکور می باشد .این تست ها را بعد از اینکه تستهای آموزشی و مفهومی را پاسخ دادید و به تسلط نسبی رسیدید به سراغ تست سنجشی یا زماندار می روید .

روش 24 گام تنها روش تضمینی در کشور جهت قبولی پزشکی، قبولی در دندان پزشکی و قبولی داروسازی و همچنین رتبه‌های برتر ریاضی فیزیک در دانشگاه‌های تراز اول کشور

مدیریت کردن زمان تست سنجشی در آزمون یا در خانه

در آزمونها به چند مدل سوال برخورد می کنید که حتما باید از کنارشان رد شوید هر چه وقت برای این سوالات بگذارید بیشتر تو باتلاق فرو خواهید رفت و احتمال به جواب نرسیدن زیاد است و در نتیجه باعث به هدر رفتن زمان و استرس گرفتن بخاطر زمانی که از دست دادید و از دست دادن سوالاتی که پاسخشان را بلد بودید خواهد شد. 

چه سوالاتی را باید از جواب دادن به آن خود داری کنیم ؟

1) سوالات شک دار مساوی یادگیری ناقص ( (x

2)سوالات زمان گیر (v)

3) سوالاتی که بلد نیستید (-)

اول سوال هایی که بلد هستید پاسخ دهید و بعد از آن به سراغ سوالاتی که علامت گذاری کردیدبروید یعنی  در زمان برگشت براش وقت بگذارید .

در زمان برگشت اول به سراغ سوالات شکدار بروید سپس روی سوالات وقت گیر و در آخر به سوالاتی که بلد نیستید .

تکنیک مدیریت زمان را بارها برای سوالات سنجشی در خانه و جلسه آزمون انجام دهید و مطمئن باشید که روز به روز بهتر می شوید .

دانش پذیران زمانی به سراغ تست زماندار می روند که تست مفهومی را به مرحله اوج خودش رسونده باشند و مطالب را مسلط شده باشند .پس عجله نکنید .حداقل سعی کنید که یک آزمون جامع را قبل از دادن آزمون اصلی شرکت کنید و تستهای زماندار را با رعایت تکنیک ها حل کنید .

داوطلبان عزیز امیدوارم با خواندن انواع تست زنی در کنکور که در این مقاله برای شما عزیزان نگارش شده بتوانید خوب تستهای کنکور را جواب دهید .

روش 24 گام تنها روش تضمینی در کشور جهت قبولی در پزشکی، قبولی در دندان پزشکی و قبولی داروسازی و همچنین رتبه‌های برتر ریاضی فیزیک در دانشگاه‌های تراز اول کشور

برچسب ها