images-shape-5images-shape-6images-shape-7images-shape-21images-shape-21

جزئیات مقاله

پزشکی, دندان پزشکی, داروسازی با 24 گام برنامه ریزی فاروس با قاطعیت و اطمینان 100%

دلایل این که پشت کنکور می مانیم؟ برنامه ریزی - اخبار دانشگاه ها - مقالات کنکوری

دلایل این که پشت کنکور می مانیم؟

هرساله چندین هزار داوطلب در کنکور شرکت می کنند، که تعداد افرادی به هدف خود می‌رسند و عده ای دیگر یک یا چند سال برای هدف خود تلاش و کوشش می کنند. افرادی این بار موفق شده و عده ای بعد از سپری کردن چند سال از عمر گران بهای خود همچنان به خواسته ی دلشان نرسیده و به رشته هایی که شاید در همان اولین سال هم پذیرفته می شدند، رضایت می دهند.اما علت این تفاوت چه می تواند باشد!؟

 

روش 24 گام تنها روش تضمینی در کشور جهت قبولی در پزشکی، قبولی در دندان پزشکی و قبولی داروسازی و همچنین رتبه‌های برتر ریاضی فیزیک در دانشگاه‌های تراز اول کشور 

 

 

جدی بودن در دستیابی به هدف برای پشت کنکوری ها

 

این که چرا بعضی از پشت کنکوری ها به هدفشان می رسند و چرا بعضی دگیر نمی رسند را بایست در جدیت آن ها برای هدفشان جستجو کنیم. به عبارتی دیگر، پشت کنکوری های موفق از هیچ تلاشی برای تحقق رویاهایشان دریغ نمی کنند.

پیش شرط های پشت کنکور ماندن :

1- کنار گذاشتن تنبلی 

شاید سوال پیش بیاید تنبلی چیست ؟ اگر در انجام کاری، تمام توان نیرویمان را به کار نگیریم، یعنی آن زمان تنبلی به ما غلبه کرده است.

آخرین دفعه ی که تنبلی کرده اید را به خاطر بیاورید. آیا نهایت تلاشتان را کرده بودید؟ مطمئناً خیر. حالا که همین تعریف را میدانید، به طور حتم بخش بزرگی از مشکلاتتان حل شده می باشد.

پس اگر می خواهید تنبل نباشید، بایستی در انجام هر کاری تمام توانتان را به کار بگیرید.

بیایید قبول کنید که : درس خواندن اصولی کاری بسیار دشوار است. هر کسی بگوید درس خواندن کاری آسان است ( بجز افرادی اندک ) بنظر دروغ گفته است. درس خواندن نیازمند استقامت، تلاش  پشتکار و البته اراده بالا دارد.

 2- داشتن اراده ی کافی

در واقع می توان گفت : اراده، چیزی است که تحلیل می رود!.

ما سه نوع مغز داریم 

1- عاطفی

2- خزنده

3- منطقی

اراده ی ما به خاطر وجود مغز منطقی ما می باشد. و مغز منطقی ما است که اراده را می سازد. اراده یعنی در مسیر سخت همچنان استوار قدم برداریم.

 

جدی بودن در دستیابی به هدف برای پشت کنکوری ها
 
مسیر سخت به چه معنی است؟

اصلا مگر امکان دارد مسیری سخت باشد؟ این جمله به نظر بی معنی می آید. مسیر سخت یعنی مسیری که ما از آن ترس داریم. که این ترس مغز را تحریک می نماید. حالا که می ترسد، همه ی تلاشش این است ما را از آن کار و یا هدف منصرف نماید.

یا اینکه مسیر خسته کننده بنظر می آید. هیچ جذابیتی نخواهد داشت. مانند نشستن سر کلاس کنکور می ماند. که حالا مغز عاطفی مان تحریک می شود و ما را از ادامه ی مسیر منصرف می کند. و مغز منطقی فقط تا میزان مشخصی می تواند این بار را متحمل شود. و بعد ار آن تسلیم می شود.

نکته مهم اینجا است. ما می خواهیم در مسیر سخت کوش بودن قدم برداریم. بایستی حواسمان به نیاز های هر سه نوع مغزمان باشد.

 

روش 24 گام تنها روش تضمینی در کشور جهت قبولی پزشکی، قبولی در دندان پزشکی و قبولی داروسازی و همچنین رتبه‌های برتر ریاضی فیزیک در دانشگاه‌های تراز اول کشور

 

 
اقداماتی جهت سخت کوش بودن  

1- اراده کنید. برای شروع از مغز منطقی کمک بگیرید، ولی بسیار اندک تا خسته نشوید.

2- انگیزه کافی داشته باشید. تا مغز عاطفیتان به شما نیرو ببخشد.

3- مدیریت زمان بلد باشید. چون شما بایست کار های خوب بسیاری انجام بدهید.

حالا کم و بیش با مفهوم سخت کوشی ، جدیت و تنبلی آشنایی پیدا کرده اید.اگر می خواهید پشت کنکور بمانید باید اطمینان پیدا کنید انسان خیلی سخت ‌کوشی هستید یا حداقل خواهید شد و از اشتباهات قبلی خود درس خواهید گرفت.

3- در مرحله پشت کنکور سخت کوش باشید:

گام نخست را با اراده برداریم، 50% کار تمام می شود!

اول کار بایستی کمی اراده داشته باشید. اصلا مهم نیست مسیر چقدر سخت و طولانی باشد. این جمله معروف را حتماً شنیده اید: طولانی ترین مسیر ها (و سخت ترین کار ها) با اولین گام شروع می شوند. و برداشتن اولین قدم در تنبلی بسیار ساده می باشد. و در عین سادگی معجزه می کند. و آن هنگام است که واقعاً معجزه رخ می دهد.

برداشتن این قدم به قانون 5 دقیقه معروف است.

 هر کاری را که می خواهیم انجام دهید، چه دوست داشته باشید چه دوست نداشته باشید تنها 5 دقیقه انجام دهید. سپس بعد از پنج دقیقه اگر دوست نداشتید آن را ادامه ندهید.

در مورد دروسی که به آن ها عشق نمی‌ ورزید بسیار تاثیر بسزایی دارد. شما نمی‌توانید منابع کنکور را تغییر دهید، پس باید خود را با آن وفق دهید. درس خواندن کار آسانی نیست.اما اگر خواهان به موفقیت در کنکور سال آینده هستید باید زمینه ی رسیدن به آن هدف را برای خود فراهم سازید.

عادت دادن مغز به درس خواندن

مغز سعی می کند هر کاری را به شکل یک عادت در بیاورد.

اگر شما در سال کنکور خود مشکل چندان جدی نداشته اید، پس احتمالاً عادت به درس خواندن در شما آن طور که باید صورت نگرفته است.شروع کنید، مغز شما آمادگی لازم برای آن گونه که می خواهید تربیت کنید تا برایتان کار کند را دارد. از عادات سال قبل خود که می دانید تاثیر منفی بر شما گذاشته اند، دوری نمایید (هر کسی در وجود خود آگاه است که چه چیزی واقعا مانع از رسیدن او به اهداف و خواسته هایش شده است. )

تهیه لیست از کارهایی که نبایست انجامشان دهید

یک لیست تهیه نمایید و به خود هشدار دهید که امسال تمام کارهایی را که باعث عقب ماندن از برنامه ی که برای آینده تحصیلی و شغلی و چیده اید می شود را انجام نخواهید داد.!

کلام آخر

شما می تواند با کمک گرفتن از مشاوران مجرب ما و نیز با استفاده اپلیکیشن فارروس طاها به روش 24 گام برنامه ریزی موفقیت در کنکور را تضمینی کنید.

 

روش 24 گام تنها روش تضمینی در کشور جهت قبولی پزشکی، قبولی در دندان پزشکی و قبولی داروسازی و همچنین رتبه‌های برتر ریاضی فیزیک در دانشگاه‌های تراز اول کشور

 

برچسب ها: