فاروس logo

قبولی پزشکی در دانشگاه آزاد

قبولی پزشکی در دانشگاه آزاد

قبولی پزشکی در دانشگاه آزاد

قبولی پزشکی در دانشگاه آزاد

موسسه فاروس طاها سعی دارد با این مقاله شما داوطلبان را با رشتۀ پزشکی آشنا کند و میزان قبولی پزشکی در دانشگاه آزاد را به شما بیان کند.

روش 24 گام تنها روش تضمینی در کشور جهت قبولی پزشکی، قبولی در دندان پزشکی و قبولی داروسازی و همچنین رتبه‌های برتر ریاضی فیزیک در دانشگاه‌های تراز اول کشور

معرفی رشتۀ پزشکی 

در دانشگاه، رشتۀ پزشکی به چهار دوره مجزا تقسیم می شود که شامل :

1- دورۀ علوم پایه 

2- دورۀ فیزیوپاتولوژی 

3- دورۀ کار آموزی بالینی 

4- دورۀ کارورزی بالینی 

دورۀ علوم پایه

بسته به دانشگاه مورد تحصیل ، چهار یا پنج ترم طول دورۀ تحصیل است که به طور کلی ، 2 سال را برای علوم پایه اختصاص می دهند . در این دوره مباحث پایه و تئوری پزشکی دانشجویان می آموزند هر چند ماهیت این مبحث عملی است ولی ماهیت دوره علوم پایه برپایۀ تئوری می باشد.در نهایت بعد از گذراندن 2ساله این دوره باید در آزمون شرکت کنند بعد از کسب نمرۀ قبولی ، به دورۀ بعدی خواهند رفت.

دورۀ فیزیوپاتولوژی

بنا به دانشگاه 2 یا 3 ترم می باشد که حد فاصل دروس تئوری و عملی است،دورۀ عملی در بیمارستان آغاز می شود و ارتباط با بیمار و نحوۀ تشخیص بیماری به صورت یادگیری تئوری انجام می شود.دانشجویان بعد از آزمون  و قبولی آن وارد دورۀ جدید خواهند شد .

دورۀ کار آموزی بالینی

همانطور که از اسم آن مشخص است دورۀ کار آموزی است که بنا به دانشگاه بین 3 تا چهار ترم تحصیلی می باشد .در این دوره دانشجویان به صورت عملی در بخش های مختلف بیمارستان به صورت عملی و چشمی از پزشکان و اساتید کار را یاد می گیرند و شرح حال گیری بیماران برعهدۀ کار آموز می باشد . دانشجویان با شرکت در آزمون وقبولی وارد مرحلۀ بعدی خواهند شد.

دورۀ کارورزی بالینی یا انترنی

آخرین دورۀ پزشکی می باشد .در این دوره دانشجویان مانند بقیه کادر درمان در شیفت شب بیمارستان ها مشغول به کار می شوند  و جزوی از کادر درمان به حساب می آیند. شرح حال بیماران بر عهدۀ کارورزان است و دستورات پزشکان توسط کارورزان پیگیری و اجرا می شود .بعد از دریافت مدرک و مهر خود به عنوان پزشکی عمومی شناخته می شوند. بعد از آن باید دانشجویان مرحلۀ طرح اجباری را بگذرانند که به مدت 2 سال است و معمولاً در مناطق  محروم خدمت می کنند .بعد از گذراندن طرح فرد می تواند در آزمون تخصصی شرکت کرده و بنا به تخصص قبولی به مدت 3 الی 5 سال دیگر نیز بخوانند تا تخصص خود را بگیرند اگر کسی خواهان ادامۀ تحصیل داشت دورۀ فوق تخصص را می گذرانند که بین 3 یا 4 ماه تا یک یا دو سال خواهد بود که بعد از اتمام این دوره طرح می گذرانند.

روش 24 گام تنها روش تضمینی در کشور جهت قبولی پزشکی، قبولی در دندان پزشکی و قبولی داروسازی و همچنین رتبه‌های برتر ریاضی فیزیک در دانشگاه‌های تراز اول کشور

آخرین رتبۀ قبولی پزشکی در دانشگاه آزاد 

داوطلبان با بررسی کردن آخرین رتبۀ قبولی در پزشکی در دانشگاه آزاد سالهای گذشته، می توانند در برنامه ریزی کنکور سال آتی خود گام بزرگی برای رسیدن به  هدفشان  بردارند.

اکثریت داوطلبان کنکور تجربی قبولی پزشکی در دانشگاه آزاد و سراسری می باشد عواملی که باعث ترغیب داوطلبان به این رشته شده مانند درآمد بالا، موقعیت شغلی مناسب و منزلت اجتماعی می باشد.

بسیاری از متقاضیان این رشته از زمان برنامه ریزی برای کنکور تا مرحلۀ انتخاب رشته به دنبال اطلاعاتی دربارۀ رتبه های قبولی پزشکی در دانشگاه آزاد است.

چند سالی است که نوع پذیرش دانشگاه آزاد تغییر کرده و داوطلبان در این دانشگاه مانند دانشگاه سراسری بر اساس رتبه در سهمیه گزینش می شوند .

رقابت زیاد در رشته تجربی باعث شده است تا بسیاری از داوطلبان کنکور تجربی به غیر از شرکت در کنکور دانشگاه سراسری علاقه مند به انتخاب رشتۀ پزشکی در دانشگاه آزاد و قبولی در این رشته هستند با اینکه شهریۀ دانشگاه آزاد بالا می باشد.

جدول زیر در مورد رتبه قبولی پزشکی  در دانشگاه آزاد و دانشگاههای آزاد سراسر کشور می باشد و داوطلبان می توانند تا حدودی از بازۀ قبولی رشته پزشکی اطمینان حاصل کنند.

نام دانشگاه آزاد  بازۀ رتبه کشوری

داوطلبانی که علاقه مند به انتخاب رشتۀ پزشکی در دانشگاه آزاد هستند باید تراز مؤثر در سهمیۀ عادی در زیر گروه 1 تجربی را کسب کنند.

توجه کنید که تأثیر بومی گزینی و سهمیۀ منطق در انتخاب رشتۀ دانشگاه آزاد سهمیه ایثارگران و بسیج فعال است کسانی که از این دو سهمیه استفاده نکنند در سهمیه عادی گزینش می شوند.

دقت داشته باشید که این رشته در ثبت نام بدون کنکور دانشگاه آزاد پذیرش ندارد وتنها راه قبولی پزشکی در دانشگاه آزاد از طریق شرکت در کنکور سراسری می باشد ولیکن داوطلبان می توانند با شرکت در تکمیل ظرفیت کنکور دانشگاه آزاد شانس خود را برای قبولی در این رشته بار دیگر امتحان کنند.دانشگاه آزاد دارای رشته ی پزشکی سیستم آموزشی مجزایی نسبت به دیگر دانشگاه ها دارند.

حال با توجه به رتبۀ قبولی پزشکی  در دانشگاه آزاد و حدود درصد مورد نیاز برای قبولی در رشته پزشکی دانشگاه آزاد داوطلبان کنکور می توانند تا حدودی پیشبینی درستی را از درصد و رتبه مورد نیاز خود برای قبولی پزشکی در دانشگاه آزاد به دست آورند.

درصد مورد نیاز برای قبولی پزشکی در دانشگاه آزاد و مقایسه درصدهای قبولی پزشکی آزاد با حدود رتبه های کشوری بین 3000 تا 6000  در جدول صفحه بعد رجوع کنید. 

روش 24 گام تنها روش تضمینی در کشور جهت قبولی پزشکی، قبولی در دندان پزشکی و قبولی داروسازی و همچنین رتبه‌های برتر ریاضی فیزیک در دانشگاه‌های تراز اول کشور

برچسب ها