images-shape-5images-shape-6images-shape-7images-shape-21images-shape-21

جزئیات مقاله

پزشکی, دندان پزشکی, داروسازی با 24 گام برنامه ریزی فاروس با قاطعیت و اطمینان 100%

مرور کتاب های دبیرستان جهت آمادگی کنکور تجربی منابع آموزشی

مرور کتاب های دبیرستان جهت آمادگی کنکور تجربی

  

جهت کسب آمادگی کنکور تجربی چه کارهایی لازم است؟ منابع کنکور تجربی کدام اند؟ چگونه باید جهت قبولی در کنکور تجربی آماده شوم؟ این موارد سوالاتی است که ممکن است ذهن بسیاری از متقاضیان کنکور تجربی را به خود مشغول کرده باشد. بنابراین، ما تلاش کردیم در این مقاله فاروس طاها به بررسی این سوالات و رسیدن به بهترین پاسخ ها بپردازیم. پس تا پایان همراه ما باشید.

  

بهترین منابع جهت آمادگی برای کنکور تجربی

 

استفاده از منابع کمک آموزشی صحیح، از عوامل بسیار مهم موفقیت در کنکور تجربی می باشد. که باید به درستی و با نظر مشاوران و اساتید متخصص انتخاب شود. در این مقاله فاروس طاها قصد داریم به معرفی بهترین منابع کنکور تجربی بپردازیم. کتاب ها و بهترین منابع کنکور تجربی معرفی شده در این مقاله، بر اساس نظر مشاور ارشد موسسه آموزشی فاروس طاها می باشد. انتخاب بهترین منابع کمک آموزشی، درکنار کتاب های درسی می تواند بهترین نتیجه را برای شما به دنبال داشته باشد. بنابراین، جهت قبولی کنکور نه فقط می توان به کتاب های درسی اکتفا کرد. نه تنها به منابع کمک آموزشی. بلکه هر دو این موارد در کنار هم موجب موفقیت شما عزیزان داوطلب می شود. همچنین، جهت کسب اطلاعات بیش تر در این زمینه از طریق شماره زیر با ما تماس حاصل فرمایید.

  


 

☎ شماره تماس موسسه فاروس طاها = 09120981385 ☎

  

  

مشکلات جمع بندی و مرور مطالب جهت آمادگی کنکور

 

یکی از مهم ترین مشکلات متقاضیان کنکور تجربی در ماه های پایانی این است که نمی دانند چگونه حجم زیاد مطالبی را که برای کنکور مطالعه کرده اند را جمع بندی و مرور کنند. مرور درس های کنکور یعنی چیزی حدود ۳۵ کتاب درسی، کار ساده ای نیست. و اگر بدون برنامه ریزی عمل کنیم می توانیم مشکلات بزرگی برای خود درست کنیم. نمونه های زیادی بوده اند که در طول سال تحصیلی دوازدهم، عملکرد خوبی داشته اند. و نتایج خوبی در آزمون های آزمایشی داشته اند. اما به دلیل بازدهی پایین در ایام پایانی، نتیجه کنکورشان متناسب با سطح و توقع آنها نبوده است. بر خلاف این نیز، کم نیستند کسانی که با برنامه ریزی و عملکرد مناسب در روزهای جمع بندی و عید، نتیجه خود را دگرگون کرده اند. و همگان را شگفت زده. پس اهمیت برنامه ریزی برای جمع بندی منابع کنکور و عمل کردن به آن در چند ماه آخر و مرور مطالب بر قابل انکار نیست.

  

مرور کتاب های دبیرستان جهت آمادگی کنکور تجربی

 

دلیل اصلی فراموش کردن مطالب درسی نداشتن برنامه مرور درس ها است. هر چه بیش تر مرور درس ها و مطالب درسی رو انجام دهید، بیش تر در ذهن تان می ماند. به علاوه، در این صورت، در حافظه بلند مدت تان ذخیره می شود. مرور درس ها می تواند از روی کتاب یا جزوه درسی باشد. که البته چون حجم شان زیاد است، خسته کننده و وقت گیر می تواند باشد. بنابراین، مرور می تواند با استفاده از تست زنی باشد. اما این روش مرور هم ممکن است تمام مطالب رو پوشش ندهد. همچنین، مرور می تواند با استفاده از نکته برداری و یادداشت برداری باشد. که در این حالت، کامل تر و دقیق تر است. به طور کلی، همه این ابزارهای مرور جهت جلوگیری از فراموشی مطالب درسی هستند.

  

  

مرور از روی جزوه و کتاب

  


 

در این نوع مرور، دانش‌آموز، مطلب را از منبع اولیه مجدداً مرور می‌کند. حتی اگر فقط مطالب مهم و نشان‌دار مطالعه شود. باز هم مرور از روی جزوه و کتاب وقت زیادی را از دانش‌آموز می‌گیرد.

  

مرور از روی الگوی یادآوری (خلاصه ‌نویسی)

  


 

این نوع مرور، کامل‌، مطمئن‌ و نیز سریع است. در این نوع مرور باید الگوی یادآوری فصل مورد نظر را در ذهن خود رسم کنید. و سعی کنید تمام قسمت‌ها را یادآوری کنید. اگر نتوانستید بخشی از الگو را یادآوری کنید ابتدا کمی به ذهنتان فشار بیاورید تا گرسنه شود. آن‌گاه می‌توانید از روی منبع اصلی (جزوه و کتاب) آن را کامل کنید. این کار باعث می‌شود تمام مطالب را مرور کنید. این نوع از مرور نوعی بازیابی مطالب محسوب می‌شود.

  

مرور با تست

  


 

شما می‌توانید با زدن تست ضمن حفظ آمادگی، آن‌ها را مرور کنید. به این روش بازیابی از طریق آزمون هم می‌گویند. شما با تمرین تستی و آزمون دادن از مطالبی که قبلاً خوانده‌اید، آن‌ها را با روش جدیدی در ذهن خود طبقه‌بندی می‌کنید. علاوه بر آن اولویت‌های خود را هم مشخص می‌کنید که به کدام قسمت‌ها با بیش‌تر توجه کنید. هم‌چنین، به سریع‌ترین روش ممکن کل مطالب را در ذهن خود بازیابی می‌کنید.

  

  

جمع بندی منابع جهت آمادگی کنکور تجربی؛ چگونه جمع بندی کنم؟

  

  

قبل از هر کاری برای یک برنامه ریزی روزانه درسی، باید به چند سوال ساده پاسخ دهیم:

 

چقدر زمان به شکل خالص داریم. برای محاسبه این بازه، دو روز قبل از کنکور و آزمون های آزمایشی مهم را در نظر نگیرید. کدام مطالب را قرار است حذف کنید؟ ساده ترین جواب به این سوال این است که مطالبی را حذف کنید که ضعف عمده ای در آنها دارید یا تا به حال آنها را نخوانده اید. و ضمنا مطالعه دقیق آنها زمان زیادی از شما می گیرد، طوری که به برنامه مرور و جمع بندی آسیب می زند. در این بین حواستان باشد که:

 

  • اگر مطلبی کاملا حفظی است، منطقی نیست که آن را حذف کنید؛
  • حجم مطالب را در نظر بگیرید. مثلا موضوعی مثل مشتق (با توجه به حجم آن) را در یکی دوماه آخر نمی شود خوب یاد گرفت. چرا که زمان زیادی از شما می گیرد. همچنین، اغلب نزدیکی به کنکور و استرس های این برهه، یادگیری را هم سخت تر از شرایط عادی می کند. اما مثلا الگو و دنباله ها را می توان در زمان کمی جمع و جور کرد؛
  • در حذف کردن مطالب به تعداد تست هر مطلب در کنکور نیم نگاهی داشته باشید؛
  • حواستان باشد که بعضی مطالب به شکل پیش نیاز برای سایر موضوعات هستند. (مخصوصا در درس ریاضی)

  

سوالات متداول

  


چگونه برای مطالعه کتاب های درسی خود برنامه ریزی کنیم؟


بهترین شیوه برای برنامه ریزی این است که ابتدا به صورت ماهانه و سپس به صورت هفتگی و روزانه برنامه خود را تنظیم کنید.


برای کنکور، روزانه چند ساعت درس بخوانیم؟


میزان ساعات مطالعه با توجه به شرایط و ویژگی های هر شخص متفاوت است. اما این زمان به طور میانگین 8 ساعت می باشد.


روزانه چند درس را در برنامه ریزی خود بگنجانیم؟


بهتر است که در یک روز درس های متنوعی را مطالعه کنید تا از درس خواندن خسته نشوید. اغلب 4 درس در یک روز توسط مشاوران پیشنهاد می شود. که بهتر است شامل دو درس عمومی و دو درس اختصاصی باشد.

برچسب ها: