images-shape-5images-shape-6images-shape-7images-shape-21images-shape-21

جزئیات مقاله

پزشکی, دندان پزشکی, داروسازی با 24 گام برنامه ریزی فاروس با قاطعیت و اطمینان 100%

خداحافظی با اُفت تحصیلی 1 برنامه ریزی - آزمون - منابع آموزشی - اخبار مدارس

خداحافظی با اُفت تحصیلی 1

 

آیا دائماً مطالعه می کنید اما وضع نمره های شما بدتر می شود؟ 

آموزگاران و خانواده شما، نگران وضعیت شما هستند؟ 

از درس خواندن مأیوس شده اید؟ 

دوست ندارید برید مدرسه؟ 

افت تحصیلی باعث نا امیدی و کاهش اعتماد به نفستون شده؟

مقاله زیر را بخوانید و با کمک مؤسسه فاروس طاها تمام این مشکلات را برای همیشه فراموش کنید. 

نداشتن اعتماد به نفس در نوجوانان 

یکی از دلایل افت تحصیلی در نوجوانان نداشتن اعتماد به نفس لازم است. اعتماد به نفس پایین مانع دیدن نقاط قوت دانش آموزان می شود. وقتی دانش آموزان نتوانند نقطات قوت و علایق خود را بشناسند و یا نخواهند ضعف هایشان را تبدیل به فرصت نمایند، دچار افسردگی شده و انگیزه خود را برای تلاش و پیشرفت از دست می دهند.

همیشه با گفتن اینکه من شانس ندارم و الفاظ منفی از این دست، در ذهن ناخودآگاه خود منتظر حوادث بد و شکست های پی در پی هستند. این دانش آموزان به مرور دچار اُفت تحصیلی چشمگیری می شوند که افسردگی و عدم علاقه به مطالعه را به همراه دارد. 

 نداشتن مهارت مطالعه برای هر درس

یکی از عوامل اُفت تحصیلی در دانش آموزان عدم آشنایی با نحوه صحیح مطالعه است و شرایط لازم برای مطالعه هر درس را نمی دانند. ممکن است بارها یک متن را بخوانید، اما اصلا متوجه منظور آن نشوید یا در حافظه شما نهادینه نشود. 

اغلب افرادی که شیوه های مطالعاتی صحیح ندارند از درس خوندن بیزار می شوند و با گفتن این عبارات خود را تبرعه می کنند:

1- این درس ها به چه دردی می خورند؟ 

2- فلانی دکتری گرفته اما بی کار است؟ 

3- چرا با این همه زحمت درس بخوانم و در آخر شغل دلخواهم را نداشته باشم؟ 

پاسخ سؤال اول را فاروس طاها به شما هدیه می دهد تا بدانید علوم حاضر با کمترین هزینه و  زمان شما را به کمال و گستزش ذهن هدایت می کند.

 مطالب موجود در کتب درسی شما، نتیجه گسترش تجارب بشر از زمان پیدایش انسان‌ها به عنوان گونه‌ای مجزا از انسان‌سایان می باشد. 

مطالعهٔ تاریخچه پیدایش انسان زمینه‌های مختلف علمی از جمله انسان شناسی فیزیکی ، باستان شناسی ، زبان شناسی ، علوم ژنتیک و رویان شناسی را پدید آورده است. 

پیدایش انسان

احتمالاً انسان های نخستین در اواخر دورهٔ کرتاسه یعنی ۸۵ میلیون سال پیش، در کره زمین می زسته اند. مجموعهٔ سنگواره های بدست آمده نشان می دهند که نخستین انسان هایی که روی دوپا راه می‌رفته‌اند، مردم ساحل‌ اررین بوده‌اند. انسان  آردی‌کپی که کاملاً بر روی دوپا راه می‌رفته ‌است، اندکی بعد تغییر پیدا کرده است.

گوریل‌ها و شامپانزه‌ها در یک زمان از این دودمان جدا گشته و احتمالاً ‌مردم ساحل اررین آخرین نیای مشترک ما و آن‌ها بوده اند. انسان‌های امروزی از تغییرات ژنتیکی انسان‌سایانی که بین ۲٫۳ تا ۲٫۴ میلیون سال پیش در آفریقا می‌زیستند، پدید آمده اند.

پیدایش انسان های هوشمند

نخستین گونه‌های ثبت شده از  انسان های ماهر و  گاتنگی  در حدود ۲٫۳ میلیون سال پیش پدیدار شده اند و  اولین گونه‌ انسانی بوده اند که از ابزار استفاده می‌کرده ‌اند. اندازهٔ مغز این انسان‌های اولیه در حدود اندازهٔ مغز شامپانزه بوده ‌است. از آن زمان و در طول این چند میلیون سال تاکنون فرایند افزایش اندازهٔ مغز ادامه یافته ‌ به‌طوری‌که انسان حجم جمجمهٔ راست ‌قامت، دو برابر حجم جمجمهٔ انسان ماهر  بود و قدرت یادگیری مغز چندین برابر افزایش یافت. 

 انسان های راست‌قامت و  کارورز  از آفریقای قدیمی کوچ کردند و در آفریقای جدید، آسیا و اروپا پراکنده شدند و نخستین گونه‌هایی بودند که از آتش و ابزار پیچیده استفاده می کردند.

انسان امروزی (انسان خردمند) تنها گونهٔ بازمانده از انسان‌تباران است.  انسان‌های خردمند باستانی بین ۴۰۰٬۰۰۰ تا ۲۵۰٬۰۰۰ سال پیش فرگشت یافتند و از آنان انسان‌های امروزی در اواسط دوره پارینه سنگی، حدود ۲۰۰٬۰۰۰ سال پیش پدیدار شدند.

برگردیم به نحوه مطالعه

متوجه شدید که پرسشگری می تواند باعث پیشرفت شما و افزایش قدرت تجزیه و تحلیل گردد. 

این مقاله با یک پرسش ساده، شما را به قرن ها پیش برد و به شما کمک می کند که بدانید دانش امروزی نتیجه سال ها زحمت دانشمندان است که برای ایجاد یک زندگی بهتر در محیط دل انگیز مدرسه به شما اهداء می شود.

برای آغاز هر درس ، سوال طرح کنید:

طرح سوال، یکی از شیوه های مطالعه دقیق است که در تمام اوقات مطالعه، شما را علاقه مند و پرتلاش نگه می دارد. طرح سوال قبل از مطالعه دقیق، فرد را وادار به دقت، تمرکز و ادامه مطالعه می نماید. بعد از خواندن مطالب با طرح سوال، میزان فراگیری خود را به چالش بکشید.

بی انگیزگی برای ادامه تحصیل 

یکی از شرایط تاثیر گذار در اُفت تحصیلی دانش آموزان بی انگیزگی برای درس خواندن است که به دلیل بی علاقه گی به برخی دروس در افراد ایجاد می شود. 

 بی انگیزگی ناشی از ترس است. ترس می تواند ناشی از ندانستن راه و روش مطالعه، شکست و اشتباه کردن، نداشتن هدف منطبق برعلاقه مندی ها، ندانستن این که در زندگی چه می خواهیم و چه هدفی داریم، تنهایی، اهمال کاری و تنبلی، داشتن حالات افسردگی   و... باشد.

با برنامه ریزی 24 گام می توانید بال های پرواز خود را به سوی  آسمان موفقیت تحصیلی باز کنید. 

تاریخچه اندیشمند شدن بشر را در دومین قسمت مقاله مطالعه کنید. 

فوت و فن گذر از کنکور سراسری 

آمادگی  علمی داوطلب و مهارت تست زنی اهمیت ویژه ای دارد. شرایط روحی و جسمی خود را تقویت نمایید. 

همواره با مرور نکات کلیدی و تست های پر تکرار تسلط خود بر آزمون را حفظ نمایید.

 می توانید بال های پرواز خود را به سوی  آسمان موفقیت تحصیلی باز کنید. 

با صرف کمترین انرژی و زمان، بالاترین تمرکز را کسب نمایید. 

با بهترین منابع کنکور فاروس طاها مسیر طولانی آمادگی برای کنکور را میانبر بزنید. 

گام اول : ابتدا مطالب را به خوبی بخوانید.  

تا زمانی که بر مفهوم مباحث  مسلط نشده اید، اقدام به تست زنی نکنید. 

 برنامه ریزی دقیق با بودجه بندی کنکور داشته باشید.

 از روش های مطالعاتی ترکیبی بهره بگیرید که شامل خلاصه نویسی، یادداشت برداری، جمع بندی ، مرور و در نهایت تست زنی است. 

. تست های متنوع هر مبحث را از آزمون های تست فاروس طاها دریافت کنید و از سوالات دشوار نترسید.

مدت زمان کمی تا کنکور دی ماه 1401 باقیمانده است پس هم اکنون دشواری کمبود زمان را با استفاده از منابع معتبر فاروس طاها  تبدیل به فرصت کنید.

برچسب ها: