چگونه به برنامه ریزی عمل کنیم؟ بستر پیاده سازی گام های فاروس طاها چیست؟ همانطور که می دانید تعداد این گام ها 24 مورد است. سوال مکرر دانش آموزان از ما این است که انگیزه کافی برای اجرای برنامه خود ندارند. این موضوع را می خواهیم اینطور به شما توضیح دهیم که خیالتان راحت باشد ما در انتهای هر مرحله از شما یک آزمون می گیریم تا زمانی که نمره کافی و حد نصاب را در آن کسب نکنید نمی توانید وارد بخش بعد شوید. این روش خود برای فرد هدف و انرژی ایجاد می کند. چون که می داند به طور مثال اگر وارد گام هشت شده است حتما مراحل قبلی را مسلط می باشد وگرنه اجازه ورود به آن را نداشت. با این وجود شما به عنوان یک کنکوری استرس کمتری خواهید داشت که این خود مهم ترین مسئله است.
در رابطه با بستر پیاده سازی گام های فاروس طاها به شما بگوییم که مشاورین ما پیگیر وضعیت تحصیلی شما هستند و از ما برای هر گام گزارش می خواهند. هم چنین متقاضی می بایست تا تعداد تست های درست، غلط و نزده خود را برای هر درس روی برگه هایی به ما تحویل دهد. در این صورت موسسه کاملا به روند صعودی و یا نزولی او آگاه است و بهتر می تواند تا او را راهنمایی کند. علاوه برای همه این ها آزمونی که از شما گرفته می شود خود گویای همه چیز می باشد. ضمن این که این آزمون ها از یک گامی به بعد بیشتر نیز می شوند. پس کلی تست برای شما مرور می شود. وقتی که دانش آموز از بابت برنامه و دوره خیالش راحت باشد انگیزه بیشتری دارد تا بتواند تلاش کند و درس بخواند. پس با یک انتخاب آگاهانه متعهدتر خواهید شد.
عمل کردن به برنامه ریزی چند وجه دارد. یک مورد خو دانش آموز می باشد که باید آینده خود را مهم بداند و برای آن تلاش کند. مورد دیگر خود برنامه است. پلن باید منطقی و قابل اجرا باشد. هم چنین متقاضی را زده نکند. برنامه ای که ما به شما می دهیم به طوری می باشد که زمان برای هر اتقاق پیش بینی نشده ای دارد و اگر اتفاقی افتاد فرد نگران جا ماندن از رقبای خود نمی باشد. این یک حسن بسیار مهم است. پس همانطور که در قسمت قبل نیز گفته شد شما باید خود تحقیق کنید و با یک انتخاب آگاهانه موفقیت خود را تضمینی کنید. با ما همراه باشید و در کنکور سراسری بدرخشید.