موسسه فاروسطاها جزو برترین موسسات بنام ایران است که اساتید برند تضمینی در آن حضور دارند. موسسه هرساله آمار قبولی پزشکی بالایی در کشور دارد و دلیل اصلی و بارز آن این است که تنها موسسه ای است که 13 سال به صورت تخصصی در زمینه برنامهریزی و مشاوره کسب رتبه برتر فعالیت دارد. اگر در زمینه مشاوره صاحب سبک باشید یا از علم کنکوری اطلاع داشته باشید حتما می دانید که 90 درصد قبولیها بر اساس مشاوره و برنامهریزی است. یعنی کسانی که مشاوره و برنامهریزی قدرتمندی دارند به راحتی میتوانند نتیجه بگیرند و هرساله تعداد بسیار زیادی با معدل 19 یا 20 به دلیل عدم برنامهریزی صحیح رتبه خوبی کسب نمی کنند یا حتی مجاز هم نمی شوند. دلیل آن این است که کنکور با دبیرستان متفاوت است. به عنوان مثال در دبیرستان یک سوال به دانشآموز می دهند با 20 دقیقه زمان! اما در کنکور برای هر سوال دروس تخصصی حدودا یک دقیقه و 10 ثانیه و برای سوالات دروس عمومی زیر 40 ثانیه زمان دارید. بنابراین دو فضای کاملا مجزا داریم. در دبیرستان سطح سوالات بسیار آسان است و به صورت تشریحی و یا شفاهی مطرح می شود. اما در کنکور سطح سوالات بسیار تخصصی و سخت است. به صورتی که حتی دانشآموزان ممتاز دبیرستان نیز نمیتوانند از پس شرایط آن بربیایند. چون به صورت کنکوری آموزش ندیدهاند.
🔴 رقابت فقط در یک شهر نیست 🔴 رقابت بین دهها و هزاران شهر در کل ایران است. بنابراین دانشآموز باید در میدان بزرگی به رقابت بپردازند. این ایجاب میکند هر حرکتی که متقاضی انجام میدهد باید با نهایت قدرت باشد و اگر این کار را انجام ندهند بازندهاند. سوال خیلی از بچه ها این است که چرا باید کنکور کلا در 4 ساعت برگزار شود و سرنوشت یکسال تا دوازده سال یک شخص را رقم بزند؟ جواب کار درستی است. کسی که میخواهد پزشک، دندانپزشک یا داروساز شود و رشتههای ابر قدرت کشور را داشته باشد باید بتواند مدیریت زمان درستی داشته باشد باید بتواند قدرت تحلیل بالا داشته باشد. اگر قرار بود قبولی در پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی به این راحتی باشد. بی شک همه دانشآموزان به سمت این رشتهها گرایش داشتند. پس قبولی در این رشته ها برای دانشآموزانی که به اندازه کافی مصمم نیستند یا بیبرنامه اند، دشوار است.
فاروس اولین موسسه ای در کل کشور است که بر اساس گامهای حرفهای کار می کند. گام یعنی چی؟ گام یعنی اصول و منطق که دانشپذیر در صورت تلاش قطعا به هدف برسد. به فرض مثال فرزند شما سال اول ابتدایی است و سال بعد در صورتی وارد پایه دوم ابتدایی می شود که اول ابتدایی را به خوبی فرا گرفته باشد و درصورتی به سوم ابتدایی وارد می شود که دوم ابتدایی را یاد گرفته باشد. اگر یاد نگرفته باشد نمیتواند به پایههای بالاتر صعود کند. آیا امکان دارد یک نفر لیسانس ریاضیات باشد اما جدول ضرب بلد نباشد؟ خیر چون پیش پا افتاده است. حال گام چیست؟ گام نیز به همین صورت پیش می رود. ما 24 گام برنامه ریزی داریم. گام اول، اول ابتدایی است. پیمودن گام 24 به منزله کسی است که با قاطعیت به رتبه برتر می رسد.
برنامه ریزی فاروس به این شکل است که بر اساس گام فراهم شده است که برای هر متقاضی 24 گام وجود دارد:
🔔 اولیاء عزیز و دانش آموزان گرامی توجه داشته باشید در برنامه ریزی گام زمان کافی جهت استراحت، مسافرت، امتحانات مدارس، تفریح و… در نظر گرفته شده است. پس به عبارتی زمان برای هرگونه مشکلی در نظر گرفته شده است و بر این اساس برنامه ریزی گام بر اساس روز کاری است که دانشآموز به طور کامل مطالعه می کند. 🔔
هر گام (برای متقاضیان پایه دوازدهم و فارغالتحصیلان) 10 روز به طول میانجامد. (برای پایه دهم 25 روز و برای پایه یازدهم 20 روز طول میکشد.). پس هر متقاضی پایه دوازدهم و یا فارغالتحصیل 24 گام ده روزه دارد. (پایه دهم 24 گام 25 روزه و پایه یازدهم 24 گام 20روزه دارد.). وقتی متقاضی به گام 24 میرسد مثل یک فوق تخصص قدرتمند است . تا گام اول را رد نکند نمی تواند به گام دوم برود. تا گام دوم را رد نکند نمیتواند به گام سه برود و فقط در صورتی میتواند به گام بعدی برود که با نهایت تسلط و قدرت از گامهای قبل برود. در غیر این صورت اجازه ورود به گام بعدی را ندارد. اما یک اتفاق بسیار عالی رخ میدهد. وقتی به گام 24 میرسید با نهایت قدرت، در رشته پزشکی و دندانپزشکی و داروسازی قبول می شوید. فقط تنها چیزی که حائز اهمیت است این است که باید دانش پذیر با تمام وجود درس بخواند. بر میگردیم سر موضوع اصلی، گام...
به عنوان مثال در درس شیمی در برنامهریزی فارغالتحصیلان و پایه دوازدهم به جای اینکه گفته شود کیهان زادگاه الفبای هستی، فصل اول شیمی سال دهم، گفته میشود کد یک. در شیمی سال دهم و شیمی سال یازدهم و شیمی سال دوازدهم ده تا فصل وجود دارد. بنابراین برنامهریزی ما در درس شیمی ده تا کد دارد. در برنامه ریزی پایه دوازدهم در شیمی دیگر گفته نمی شود فصل سوم سال دهم؛ بلکه گفته میشود کد سه. (نام کدها و ترتیب آن ها برای هر پایه به صورت منحصر به فرد طراحی شده. همه برنامهها اعم از پایههای دهم، یازدهم، دوازدهم و فارغالتحصیلان کامل است و دانشآموز را از پایه تا کنکور آماده میکند). از این به بعد فصلها را به نام کد میشناسیم. و چیزی که بسیار حائز اهمیت است این است که دانشآموزان حق پیشروی به کد بعدی را نخواهند داشت. بنابراین دانش آموزان باید تمام تلاش، انگیزه و هدف خود را صرف همان کد کنند و این کار سبب قدرت دانشآموزان و صد البته آرامش روانی آن ها می شود. دانشآموزان طبق اصول کاملا حرفهای، مطمئن میشوند که قطعا به هدف خود خواهند رسید.
عملیاتی که روی این فصلها اتفاق میوفتد چیست؟ اولین کاری که انجام میدهیم خواندن است. به عنوان مثال در برنامهریزی فارغالتحصیلان:
(صحبت جهت فارغ التحصیلان)در هر روز زمان دارید که جمعا می شود 8 ساعت. این 8 ساعت را تایم کارمندی می نامیم و متقاضی باید بداند در این 8 ماه، کارمند خودش است. البته دانش آموزان بیشتر از این تایم هم می توانند درس بخوانند.(متقاضیان پایه دهم حدود 5 ساعت در هر روز تایم کارمندی)؛ (برای پایه یازدهم 7 ساعت در هر روز تایم کارمندی)؛ (برای پایه دوازدهم 7 ساعت در هر روز تایم کارمندی وجود دارد.) هر گام دارای مراحلی است. اولین کاری که انجام میشود خواندن است. در این مرحله دانشآموزان یا منابعی از قبل دارند و یا منابع فاروس را تهیه می کنند. به هر حال تهیه منابع به اختیار دانشآموزان می باشد که هرچند استاندارد بودن یا کم حجم و پرمحتوا بودن آن بسیار حائز اهمیت است. البته جای نگرانی نیست، فاروس همه امکانات آموزشی را در اختیار دانش آموزان در بالاترین سطح ممکن قرار می دهد.
مثال درس شیمی جهت فارغالتحصیلان: مراحلی که باید انجام شود اول خواندن است. این مرحله در ویدیوهای فاروس طاها ممکن است در سه تا یک ساعت و نیم کاملا جمعبندی شود و در مرحله دوم دو تا یک ساعت و نیم برای مرور آن زمان دارید. بنابراین می شود 5 تا یک ساعت و نیم. پس از آن در مرحله سوم نوبت به تعداد تستهای استاندارد میرسد. مثلا گفته می شود 120 تا تست از کد یک زده شود. این موضوع در همان برگههای برنامه ریزی مشخص شده است. در برگههای برنامهریزی متقاضی باید تعیین کند چند تا تست درست، چند تا تست غلط و چند تا تست نزده داشته است. این امر نیز ممکن است دو تا یک ساعت و نیم طول بکشد. بنابراین حدودا سه تا یک ساعت و نیم میماند. و در مرحله چهارم دانش آموز می بایست تستها را تحلیل و تجزیه موبهمو انجام دهد که کاملا تسلط پیدا کند و روشی که خود دانش آموز رفته است با روش مولف مقایسه و تمامی عیب و نقصهای خود را پوشش دهد. در آخر نیز آزمون از همان کد گرفته میشود که خود را مورد سنجش قرار دهد. البته تا انتهای گام آزمون های بسیار و تکرار بالا وجود دارد که مدام دانش آموز مورد سنجش قرار می گیرد.
✔️منابع فاروس کم حجم و پرمحتوا است✔️ فاروس کل پایه دهم و یازدهم و دوازدهم را با تمامی آموزشها و تمامی تستها در 270 ساعت جمع کرده است. به طوری که هر گونه جزئیات که ارتباط با کنکور دارد تماما پوشش داده است. پس نگران این موضوع نباشید. به عنوان مثال کل فیزیک را در 40 ساعت جمع کردیم و کل عمومی ها در 60 ساعت جمع بندی کردیم. بنابراین زمانی از دانشپذیر گرفته نمی شود. منابع ما به صورت جزوه و ویدیو آموزشی است که به صورت فیزیکی به دست دانشآموزان میرسد. کسی میتواند رتبه برتر شود که در کمترین زمان ممکن درسها را جمع کند و بالاترین تستهای کنکوری کشور را بزند. بنابراین شما میتوانید بینهایت تست بزنید. به عنوان مثال شیمی موسسه فاروس در کد اول ده روز است و روزی یک ساعت و نیم زمان باید برای آن صرف شود. پس اگر نگاه اجمالی داشته باشیم، شما با خیال آسوده طی 10 روز خواندن کد یک ، مرور کد یک، تست کد یک، تحلیل کد یک، چالش کد یک و آزمون کد یک را خواهید داشت. این یعنی با برنامه ریزی و اطمینان گام برداشتن.
🔵 کم ترین زمان بیشترین نتیجه = منابع کم حجم و بسیار پر محتوا 🔵
متقاضی در این مرحله تمامی تستهای صحیح و غلط و نزده را تجزیه و تحلیل و آنالیز میکند. مو به مو و کلمه به کلمه چه صحیح و چه غلط و چه نزده باید با دقت آنالیز شود. پس از آنالیز تست نوبت به چالش تست میرسد.
به عنوان مثال دانش پذیر 20 تست زده است. از این 20 تست، 19 تست را پس از تست زنی بررسی می کند. به این منظور که پاسخ تست ها را با دقت تجزیه، تحلیل و آنالیز میکند. اما حق دیدن آخرین تست را ندارد. فقط یک تست. جواب آن تست را نباید ببیند. تستی که دانش پذیر به آن پاسخ اشتباه داده است. باید به قدری راه حلهای مختلف را در روزهای متوالی امتحان کند که به نتیجه برسد. به عنوان مثال امروز اگر شیمی خواندید فردا قبل از مطالعه 5 دقیقه چالش تست انجام داده و مجددا به مطالعه بر گردید و این امر را تکرار کنید. اگر به حل تستهای مشابه و پافشاری بر این موضوع به حل آن تست دست یافتید، دیگر استاد آن مبحث میشوید.
🔔 بنابراین جواب تست را نگاه نمی کنید و چند تست را به چالش می برید. به قدری این مرحله را تکرار می کنید که به جواب تست برسید. در این صورت به استاد آن مبحث تبدیل میشوید. 🔔
آخرین عملیاتی که انجام می گیرد چیست؟ آزمون. آزمون مرحله آخر است. وقتی یک کد را در طی ده روز خواندیم مرور کردیم تست زدیم و تجزیه و تحلیل و چالش تست کردیم، آخرین مرحله ما آزمون مربوط به آن کد است که ما می خواهیم بدانیم کیفیت مطالعه در این ده روز چگونه بوده؟ بنابراین یک آزمون از آن کد گرفته خواهد شد. تمامی دروس به همین شکل درآمده و متقاضی حق اینکه از کدی جلوتر برود را ندارد. برنامه ریزی کنکوری فارغالتحصیلان و پایه دوازدهم 240 روز زمان میبرد که شامل 24 گام است. بنابراین هر چقدر از این 8 ماه زمان اضافه بیاید برای اتفاقات پیش بینی نشده باقی مانده است. حتی ممکن است گامی به جای ده روز، یک گام یازده روز به طول بینجامد که این وقایع پیش بینی شده است.
به جای اینکه به متقاضی گفته شود شنبه، یکشنبه، دوشنبه و یا ... درس بخوان گفته می شود روز اول، روز دوم، روز سوم تا روز آخر. یعنی در روزهای کاری متقاضی باید با دقت و تمرکز درس بخواند.
به جای اینکه گفته شود از ساعت 5 صبح متقاضی مجبور به بیداری است و باید تایم خاصی را درس بخواند، گفته میشود متقاضی از 6 صبح تا پاسی از شب (12 شب) فرصت دارد تا ساعت مطالعاتی (ساعت کارمندی که برای هر پایه مشخص شده) را به اتمام برساند. (طبق هر شرایطی). اگر دانش پذیر قصد داشت بیشتر درس بخواند میتواند به راحتی برای آن برنامهریزی کند. چرا که میداند این دوران برای او 70 سال آینده و آبرو اوست. پس با تمام قدرت بخوانید. با نخواندن ممکن است عواقب بدی به همراه شما باشد. حق گرفتنی است پس با تمام وجود حق خود را از زندگی بگیرید. ما قویترین برنامهریزی و منابع را برای کسب رتبه برتر در اختیار دانشآموزان قرار میدهیم.
در کنکور سراسری 4 تیپ سوال داریم: 1️⃣ با خواندن کلمه به کلمه و مو به موی کتاب دانشآموز تنها قادر است 20 درصد آنها راپاسخ بگوید. ما به این سوالات خط به خط میگوییم.
2️⃣ تیپ دوم سوالات سوالات ترکیبی تفهیمی است. یا باید نکته ترکیبی آن رابلد باشید که به راحتی از منابع فاروس قابل استخراج است و یا باید 60 یا 70 صفحه در ذهن شما مرور شود. این امر نشدنی است و کار بسیار سختی است. یا باید تکرار بسیار بالایی داشته باشید که ذهنتان ترکیبی شود که در مراحل گام های فاروس خودبه خود انجام می پذیرد.
3️⃣ نوع سوم سوالات سهل الممتنع است. آسان خیلی سخت! یعنی دانشآموزان فکر میکنند تمام تستها را درست زدهاند اما درصد بسیار کمی از آن درست است و اکثرا پاسخ تست ها اشتباه است. طراحان سوال کشور، اساتید بزرگوار، یک ماه تمام قرنطینه می شوند و از خانواده و همه چیز ممنوع می شوند. باور کنید قطعا سوالاتی را مطرح می کنند که شما به راحتی نتوانید جواب بدهید و تست ها را با نهایت زیرکی و هوش مطرح می کنند به اسم سوالات سهل الممتنع. این تیپ سوالات ظاهر بسیار آسانی دارد اما نکات بسیار مهمی در آن گنجانده شده که طراح سوال کنکور به نوعی دانش آموزان را فریب میدهند.
4️⃣ نوع چهارم سوالات ابهامساز است. و شما فکر می کنید همه سوالات غلط هستند یا درست یا دو گزینه درست است یا نادرست که شما در موضوع مشاوره، بحث تست شناسی و عملیات روی آن که شامل چندین مرحله است، قطعا می توانید به توانایی شناسایی تست صحیح برسید. چون آموزشی داده می شود تحت این عنوان که یک تست چه فاکتورهایی باید داشته باشد تا درست اعلام شود در غیر این صورت نادرست است. پس نوع چهارم سوالات دانش آموزان را به وهم میاندازد و باعث میشود آن ها نتوانند تصمیم درستی بر روی گزینهها بگیرند.
اما جالب اینجاست که در برنامه ریزی فاروس بعد از گام دهم دانشآموزان کل درسها را می بندند و از گام دهم به بعد تکرار بسیار بالا اتفاق میوفتد. در 14 گام باقی مانده بر تستزنی تمرکز میشود و باعث میشود متقاضی بتواند زیر 30 ثانیه تست بزند. این گامها برای افزایش کیفیت دانشآموز است و بالا 60 ، 70 تا 100 آزمون از دانش پذیر گرفته میشود. این برنامهریزی موجب میشود دانشپذیر از هر کد حداقل 1500 تا تست زده و هر مبحث را حداقل 20 بار مرور و حداقل 60بار آزمون دهد. بنابراین سر جلسه کنکور امکان ندارد دانش پذیر نتواند به تستها جواب دهد. چون بعد از گام دهم آموزش میبیند اگر به یک تستی برخوردید باید روی آن عملیات انجام دهید. در بحث مشاوره به شما یاد خواهیم داد که هرگز تستی را نزنید مگر آنکه چندین نکته از آن دربیاورید. اگر تستشناسی دانشآموز خوب شود، به خوبی می داند که یک تست باید چندین عملیات بر روی آن انجام شود تا مشخص شود تست درست است یا غلط. برای همین نفرات یک تا 200 کنکور با قدرت رتبه میآورند و آموزش میبینند. مثال: حسین هاشمیان با رتبه 31 و برادر او رضا هاشمیان با رتبه 113 و هزاران رتبه تک رقمی و دورقمی دیگر که آموزش دیده فاروس هستند. اوایل بیتجربه بودند اما زیر نظر فاروس طاها یاد گرفتند که باید چه کاری انجام دهند.
اگر الفبای هر درس را مانند درسی مثل ریاضی را بلد باشید میتوانید به راحتی تستهای آن را به درستی بزنید. ما اولین کاری که انجام میدهیم ریاضی روی خط صفر شامل تمامی فرمولهای کتاب ریاضی و نوع کاربرد آن را به شما میگوییم. بعد آن نوبت به محاسبات سریع می رسد که ضربها و تقسیمها در چند ثانیه انجام شود. پس از آن نمودارهای کل کتاب را به دانش آموز میدهیم. اگر این سه مرحله را بشناسید میتوانید 40 درصد سوالات را به راحتی پاسخ دهید. پس از آن از سال دهم را شروع میکنیم و فصل به فصل پیش می رویم. جمله ریاضی شیرین است را آن زمان متوجه خواهید شد. چراکه باید قلق هر درس را بفهمید.
در این خصوص باید گفت دانشآموزان هر گام را که تکمیل کرده و به گام بعد میروند، گامهای قبلی را با تست زنی مرور میکنند. بر فرض مثال در گام هفتم گام یک تا ششم را مرور میکنند. این تکرار باعث تبدیل حافظه کوتاه مدت به بلند مدت میشود.
همه گامها در کانال تگرام با عنوان شبه تضمین مرحله به مرحله قرار میگیرد. صفر تا صد در این کانال قرار دارد. از مشاوره و برنامه ریزی تا مشکلات و سوالات هر دانشپذیر. دقت کنید به دلیل برقراری ارتباطات گسترده با هر دانشپذیر ثبتنام ها تنها به تعداد محدود انجام میپذیرد. تمامی این برنامهها (به همراه تمامی اصول، تمامی مشاوره ها و تمام برنامه ریزیهای گام) زیر نظر مشاور ارشد مجموعه فاروس طاها انجام میپذیرد.
گامهای فاروس شامل 13 گام عادی است از این 13 گام 10 گام شامل مباحث جدید و 3 گام آخر شامل مرور 10 گام است. 4 گام بعدی شامل گامهای نقرهای و هر گام بسته به پایهی متقاضی 10 روز تا 25 روز به طول میانجامد. 3 گام طلایی نیز به همین صورت است. 4 گام آخر شامل گامهای الماس است. در طی گام اول الماس دانشآموز 5 آزمون میدهد. در گام دوم الماس در پایان گام دانشآموز 10 آزمون را گذرانده است و در گام سوم الماس دانشآموز تا پایان گام 15 آزمون میدهد. در گام چهارم الماس و در آخرین مرحله از گامهای برنامهریزی فاروس دانشپذیر 20 آزمون در طی این گام میدهد. در همه گامها از گام یک تا گام بیستوچهار دانشپذیر مورد سنجش قرار میگیرد تا با اعتماد به نفس و قطعیت به نتیجه کار گامها را شروع کند و نگران نتیجه کار نشود و تا پایان گام رتبه برتر را کسب کند.
موسسه فاروس همه تجربیات خود را شامل هر آنچه که نیاز باشد دانشآموز به رتبه یک تجربی برسد، از کانال مربوط به شبه تضمینیها در اختیار دانشپذیران که ثبت نام کرده اند قرار خواهد داد. به این دلیل که 13 سال فعالیت فاروس در این زمینه کاملا به صورت حرفهای بوده و تمامی آموزشها کامل میباشد.
❌در موسسه فاروس امکان مراجعه حضوری نمیباشد❌
دانشآموزان و متتقاضیان فاروس طاها در سراسر ایران حضور دارند و به هیچ یک ملاقات حضوری داده نمیشود. چه در هنگام ثبت نام اولیه و چه درطی دوره. به این دلیل که تمامی آموزشها کامل میباشد و بستر و زیرساختهای این مجموعه به صورتی فراهم شده که هیچ یک از دانشآموزان نیازی به مراجعه حضوری نخواهند داشت. موسسه فاروس طاها تمامی امکانات برتر را دارا میباشد. فراهم کردن این همه امکانات آموزشی برتر ایجاب میکند در هر قسمت افراد زیادی مشغول به کار باشند. به عنوان مثال در بخش آزمونها که برای پایه های دهم، یازدهم و دروازدهم و همچین فارغالتحصیلان خدمات رسانی می کنند، افراد زیادی مشغول به کار باشند. بنابراین به یکی از دلایل عدم مراجعه حضوری مشغله کاری است. دلیل دیگر تعداد بالای دانشپذیران است که همه آنها از نقاط مختلف کشور امکان حضور در دفتر مرکزی فاروس را ندارند. بنابراین برای یکسانسازی شرایط تمامی امکانات را بدون مراجعه حضوری به دانشآموزان ارائه دادیم. و خاطر نشان می کنیم، همه امکانات برای رتبه برتر در اختیار شما قرار خواهد گرفت. با توجه به محدودیت های کرونایی تقریبا همه موسسات غیر حضوری هستند. با تشکر از همه همکاران، اساتید، مدیران، اولیا و دانش آموزان