images-shape-5images-shape-6images-shape-7images-shape-21images-shape-21

جزئیات مقاله

پزشکی, دندان پزشکی, داروسازی با 24 گام برنامه ریزی فاروس با قاطعیت و اطمینان 100%

قبولی تضمینی در رشته پرستاری آزمون

قبولی تضمینی در رشته پرستاری

  

از قبولی تضمینی رشته پرستاری چه می دانید؟ امروزه رشته پرستاری تبدیل به یکی از محبوب ترین رشته های دانشگاهی رشته تجربی شده است. در این مقاله فاروس طاها تلاش کردیم به صورت کامل رشته پرستاری را معرفی کنیم تا شما داوطلبان بتوانید با اطلاعات معتبر و دقیق مسیر آینده خود را انتخاب کنید.

  

معرفی رشته پرستاری

  

  

رشته پرستاری >>> یکی از شاخه های علوم پزشکی است که وظیفه نگهداری از بیماران را به عهده دارد. البته با پیشرفت دانش و تکنولوژی بر خلاف گذشته پرستاری احتیاج به مدرک معتبر دارد. مسئولیت یک پرستار فقط محدود به نگهداری از بیماران نمی باشد. در تقسیم بندی های آکادمیک، ارزش یک پرستار هم تراز با ارزش یک پزشک مطرح شده است. زیرا بیمار بیش ترین برخورد را در بیمارستان با پرستار دارد و رضایت بیمار از پرستار به معنای رضایت او از بیمارستان می باشد.

  

آشنایی با دروس دانشگاهی رشته ی پرستاری

 

تعداد واحد های درسی پرستاری در مقطع کارشناسی ۱۳۰ واحد می باشد. طول دوره تحصیل مقطع کارشناسی این رشته حداقل ۴ سال و حداکثر ۵ سال است. پس از اتمام آن امکان ادامه تحصیل در مقاطع کارشناسی ارشد و دکترا وجود خواهد داشت. دروس این رشته به دو گروه علوم پایه و علوم تخصصی میتوان تقسیم می شوند. از جمله دروس پایه مواردی مانند: انگل شناسی، میکروب شناسی، بیوشیمی، ایمونولوژی و فیزیولوژی تشریح می باشد. و دروس تخصصی شامل مواردی همچون: پرستاری بهداشت،پرستاری بهداشت جامعه، پرستاری مادران و نوزادان، بیماری های داخلی، بیماری ها و پرستاری های مربوط، اخلاق پرستاری و پرستاری در فوریت ها است.

  

 

  

محیط کار و آینده شغلی پرستاری

 

شرایط محیط کار پرستار به نوع نقش و قسمت های بیمارستانی که در آن مشغول می باشد، بستگی دارد. برای مثال، یک پرستار که در قسمت اورژانس بیمارستان کار می کند. با پرستار بخش اطفال بیمارستان یا بخش داخلی، جراحی و یا ICU و یا اتاق عمل از لحاظ شرایط محیط کار با یکدیگر تفاوت دارند. پرستار می تواند در بیمارستان براساس سطح تحصیلات ( کارشناسی، کارشناسی ارشد، دکتری) و سابقه کار. در پست های _پرستار شیفت، سرپرستار، سوپروایزر بالینی، سوپروایزر کنترل عفونت، سوپروایزر آموزشی و ریاست پرستاری بیمارستان_ مشغول به کار شود. همچنین، می تواند به صورت پرستار خصوصی نیز کار کند.

 

رشته پرستاری >>> جز رشته هایی است که از همان دوران دانشجویی فرد وارد بازار کار می شود. مگر اینکه کسی خودش نخواهد کار کند. بنابراین، اگر می خواهید زود استخدام شوید و شغل تان تضمین شده باشد؛ رشته پرستاری جز بهترین گزینه ها است. درآمد یک پرستار بستگی به محل استخدام، پست های بیمارستان، ساعت شغلی و موقعیت جغرافیایی دارد. پرستار می تواند در بیمارستان ها، درمانگاه ها، مراکز درمانی، مراکز نگهداری سالمندان و کودکان دولتی و خصوصی کار کند.

  

درآمد رشته پرستاری

 

با توجه به درآمد رشته پرستاری، این رشته یکی از پرطرفدار ترین رشته های گروه علوم تجربی می باشد. رشته پرستاری در مقطع کارشناسی از بازار کار خوبی برخوردار می باشد. همچنین، متقاضیان زیادی داشته و فرصت های شغلی گوناگونی برای تمامی فارغ التحصیلان فراهم است. رشته پرستاری در ایران از حقوق مناسبی برخوردار می باشد و درآمد این رشته در سایر کشورها حتی بالاتر نیز است.

  

قبولی تضمینی رشته پرستاری

 

قبولی تضمینی رشته پرستاری >>> در کنکور  امکان پذیر است. شما هم می توانید در رشته مورد علاقه و دلخواه خود به تحصیل بپردازید. اگر میخواهید شرایط قبولی تضمینی رشته پرستاری را بدانید. پیشنهاد ما این است که حتما از خدمات مشاوره تحصیلی فاروس طاها که موسسه ای معتبر با سال ها تجربه فعالیت در این زمینه است، استفاده کنید. و از برنامه منظم و هدفمند جهت مطالعه کنکور و قبولی در رشته پرستاری و انتخاب رشته حرفه ای بهره مند شوید. بنابراین، برای کسب اطلاعات بیش تر از طریق شماره زیر با ما تماس بگیرید.

  

جهت ارتباط با مشاوران فاروس طاها با این شماره تماس بگیرید. تلفن تماس: 09120981385

  

آخرین رتبه قبولی پرستاری دولتی

 

برای قبولی پرستاری دانشگاه های دولتی دوره روزانه بسته به اینکه کدام دانشگاه مد نظرتان باشد. کدام منطقه باشید. رتبه زیرگروه ۱ شما چند باشد. پرستاری روزانه بخواهید بروید یا ظرفیت مازاد یا پردیس خودگردان، و بسته به این موضوع که بومی آن استان باشید یا خیر، برای روزانه ها رتبه های قبولی متفاوت است. حتی چون در روزانه ها ظرفیت پذیرش پرستاری برای دختران و پسران برابر هست؛ جنسیت هم برای قبولی موثر است. و برای رتبه های آخر لب مرز آقایون اغلب شانس قبولی شان بیش تر است. پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی روزانه هم از نظر جنسیت به همین شکل هستند.

 

آخرین رتبه قبولی خیلی می تواند متغیر باشد. برای مثال، سال گذشته با رتبه های سی و چند هزار منطقه ۳ بومی های استان کرمان با سهمیه مناطق محرومشان توانستند پرستاری دانشگاه بم قبول شوند. دانشگاه های سطح بالاتر که سهمیه مناطق محروم هم ندارند (مخصوصا روزانه) رتبه بهتری می خواهند.

  

فرصت های تحصیلی رشته پرستاری

 

رشته پرستاری در سه مقطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترا در دانشگاه های علوم پزشکی وجود دارد. رشته کارشناسی پرستاری، عمومی بوده و گرایش خاصی ندارد. اما از مقطع کارشناسی ارشد به گرایش های مختلفی تقسیم می شود.

 

از جمله گرایش های مقطع کارشناسی ارشد رشته پرستاری می توان به موارد زیر اشاره کرد:

 

  • روان پرستاری؛
  • پرستاری ویژه؛
  • بهداشت؛
  • مدیریت؛
  • داخلی جراحی؛
  • اطفال.

  

به علاوه، گرایش های مقطع دکترا رشته پرستاری موارد زیر را شامل می شود:

 

  • آناتومی؛
  • بافت شناسی؛
  • اپیدمیولوژی.

  

سوالات متداول

  


با چه رتبه ای رشته پرستاری قبول می شوم؟


برای کنکور‌ سراسری و قبولی در رشته پرستاری در دانشگاه ‌های دولتی و دوره روزانه، طبق روال سال‌های گذشته. و همچنین، آن‌ چه در کارنامه پذیرفته ‌شدگان دیده می‌شود. می‌توان برداشت کرد که با میانگین تقریبی ۳۵% در دروس عمومی و حدود ۲۵% در دروس اختصاصی، اکثر متقاضیان موفق به قبولی این رشته شده‌اند.


گرایش های مقطع کارشناسی ارشد رشته پرشتاری کدام اند؟


همان طور که در مقاله بیان شد، این گرایش ها عبارت اند از: روان پرستاری، پرستاری ویژه، بهداشت، مدیریت، داخلی جراحی و اطفال.

برچسب ها: