images-shape-5images-shape-6images-shape-7images-shape-21images-shape-21

جزئیات مقاله

پزشکی, دندان پزشکی, داروسازی با 24 گام برنامه ریزی فاروس با قاطعیت و اطمینان 100%

تراز آزمون‌های آزمایشی سنجش آزمون

تراز آزمون‌های آزمایشی سنجش

  

تراز آزمون آزمایشی سنجش و محدوده تراز آن یکی از مواردی است که ذهن تمام داوطلبان شرکت کننده در این آزمون ها را به خود مشغول می کند. به این صورت که، افراد شرکت کننده در آزمون های سنجش می خواهند بدانند. که با توجه به ترازشان در این آزمون ها حداکثر تراز سنجش و یا محدوده تراز سنجش برای قبولی آنها چقدر است.

 

البته، شماری از داوطلبان کنکور نیز در پی مقایسه تراز سنجش و دیگر آزمون ها هستند. تا بدین وسیله متوجه شوند که تراز داوطلبان در کدام یک از این آزمون ها به تراز یا همان نمره خام فرد در کنکور نزدیک تر است. بنابراین، ما در این مقاله فاروس طاها قصد داریم به بررسی جامع این موضوع بپردازیم. پس تا پایان همراه ما باشید.

  

چرا باید از تراز آزمون سنجش خود اطلاع داشته باشید؟

 

زیرا شما باید بدانید که آیا عملکرد خوبی در آزمون های آزمایشی سنجش دارید یا خیر. دیگر این که، آیا می توانید با توجه به تراز خود در آزمون ها، به قبولی در رشته مورد نظر خود امیدوار باشید.

  

تعریف تراز چیست؟

 

در تعریف تراز باید بگوییم که تراز در حقیقت تفاوت علمی بین داوطلبان را در زمان انتخاب رشته کنکور نشان می دهد. به عنوان مثال، به کمک تراز می توان تفاوت علمی داوطلبی با رتبه 1 و داوطلب دیگری با رتبه 2 را کاملاً متوجه شد. باید بگوییم که تراز به طور معمول عددی مابین صفر تا ده هزار است. حتی گاهی اوقات براساس تعداد شرکت کنندگان بر روی 15000  هم قرار می گیرد. برای فهم بیش تر مفهوم تراز مثالی برای شما می زنیم. فرض کنید دانش آموزی در یک آزمون نمره 17 را کسب کند. و این نمره بالاترین نمره در کلاس و در درس مورد امتحان باشد. ولی روز بعد در درس دیگر باز همین نمره را بگیرد. با این تفاوت که این بار نمره او جایگاه آخر را در کلاس داشته باشد.

 

حتماً از خود می پرسید که چرا و چگونه این اتفاق افتاد؟ در جواب باید عرض کنیم که در امتحان اول سوالات آسانی طراحی شده است. همچنین، داوطلب توانایی لازم را برای پاسخگویی داشته است. اما در مورد امتحان دوم قضیه کاملاً برعکس است. یعنی دانش آموز مجبور بوده که به سوالات سختی پاسخ دهد. در واقع، ارزش این دو نمره با یکدیگر یکسان نیست. در مورد کنکور هم باید بگوییم که ممکن است درصد نمرات خام کارنامه شما با درصد نمرات خام کارنامه داوطلب دیگر یکی باشد. اما رتبه شما با یکدیگر فرق دارد.

  

تراز چگونه محاسبه می شود؟

 

محاسبه تراز داوطلبان در آزمون های آزمایشی مانند سنجش و همین طور کنکور سراسری، با روش و فرمول خاصی انجام می شود. جهت محاسبه تراز در ابتدا باید درصد هر یک از دروس را مشخص کرد. در زمان محاسبه درصد برای هر پاسخ اشتباه 1 نمره منفی و برای هر پاسخ درست 3 نمره مثبت باید در نظر گرفت. در نهایت، با جمع تمامی نمرات مثبت و منفی. سپس تقسیم آن ها بر 3 برابر تعداد کل سوال ها می توان نمره خام هر درس یا همان درصد را بدست آورد. به دلیل تفاوت درجه سختی هر کدام از سوال ها تراز نمرات خام هر یک از دروس ضروری است. پس از تعیین درصد هر یک از دروس به صورت جداگانه، حال باید به وسیله فرمول هایی دست به تعیین تراز زد. اگر به دنبال اطلاع از فرمول محاسبه تراز برای آزمون آزمایشی سنجش و یا حتی کنکور سراسری هستید. از طریق شماره زیر با مشاوران فاروس طاها تماس حاصل فرمایید. تا از این موضوع به طور کامل مطلع شوید.

   


  

شماره تماس موسسه فاروس طاها = 09120981385 ☎

  

آزمون آزمایشی سنجش

 

آزمون های آزمایشی سنجش >>>  برای داوطلبان پایه های دهم، یازدهم و دوازدهم، چند بار در سال برگزار می شود. داوطلبان می توانند با مراجعه به سایت شرکت تعاونی سنجش ثبت نام خود را انجام دهند. سپس با شرکت در این آزمون ها و تحلیل نتایج آن ها. عملکرد خود را در یک جامعه آماری بزرگ و مشابه کنکور سراسری بررسی کنند.

 

اهمیت شرکت در آزمون های آزمایشی سنجش شرکت در آزمون های سنجش >>> موافقان و مخالفان زیادی دارد. و یکی از مسائلی که ذهن داوطلبان را به خود مشغول کرده است، شرکت یا عدم شرکت در این آزمون هاست. در این قسمت از مقاله، به طور کلی، مزایای شرکت در آزمون های آزمایشی را بیان می کنیم تا شما اهمیت این آزمون ها را بهتر درک کنید.

 

  • فضای این آزمون ها برای داوطلبان بسیار مشابه فضای کنکور سراسری بوده است. به علاوه، با قرار گرفتن در این فضا، داوطلبان بهتر می توانند خود را آماده کنکور سراسری کنند؛
  • آگاهی از تکنیک های مدیریت زمان و مدیریت استرس در کنکور سراسری اهمیت بسیاری دارد. آزمون های آزمایشی تمرینی است برای داوطلبان تا بهتر بتوانند زمان و استرس خود را مدیریت کنند؛
  • این آزمون ها محک خوبی است برای ارزیابی معلومات درسی داوطلبان در شرایطی مشابه کنکور سراسری؛
  • با شرکت در آزمون های آزمایشی معتبر، داوطلبان در یک جامعه آماری بزرگ و شبیه سازی شده کنکور، وضعیت درسی خود را می توانند ارزیابی کنند. همچنین، مرحله به مرحله وضعیت خود را با آزمون های قبلی مقایسه کنند و بهبود دهند؛
  • یک مزیت دیگر، آشنایی متقاضیان با نحوه طراحی سوالات چهار گزینه ای استاندارد هر درس و سؤالات ترکیبی می باشد.

  

  

نحوه تحلیل و استفاده از نتایج آزمون های آزمایشی برای کنکور

 

شرکت در آزمون های آزمایشی به تنهایی کافی نیست. برای اینکه این آزمون ها اثر مناسبی بر عملکرد داوطلبان داشته باشند. باید نتایج آزمون ها تحلیل شود. با تحلیل نتایج به دست آمده از هر آزمون، داوطلب می تواند از نقاط ضعف و قوت خود آگاهی یافته. همچنین، اشکالات درسی خود را پیدا و برطرف کند. و در نهایت، تسلط بیش تری برای آزمون های بعدی کسب کند.

 

با اعلام نتایج آزمون های آزمایشی سنجش داوطلبان می توانند تحلیل مناسبی از عملکرد خود نسبت به سایر رقبا داشته باشند. اما بهترین کار برای کسب بهترین نتیجه، تحلیل سوالات آزمون در همان روز برگزاری آزمون می باشد. بنابراین پس از کمی استراحت بعد از آزمون، داوطلبان باید تک تک سؤالات را بررسی کنید. سپس با مقایسه پاسخ های خود با پاسخ های درست، نقاط ضعف و قوت خود را شناسایی کنید. و به رفع نقاط ضعف خود بپردازید.

  

  

مراحل تحلیل آزمون های آزمایشی  

 

  • اگر جواب به تستی درست باشد، حتما روش پاسخ نامه نیز مطالعه شود. تا شاید روشی بهتر با صرف زمانی کمتر برای حل آن سؤال پیدا شود؛
  • اگر پاسخ به تستی نادرست باشد، یا پاسخ داده نشده باشد. باید علت آن پیدا شده و بررسی شود. دلیل پاسخ نادرست یا به پاسخ نرسیدن یک سوال می تواند عدم تسلط کافی به مبحث مورد نظر، بی دقتی، صرف زمان کم و ... باشد. بنابراین باید این سوالات دوباره حل شوند. اگر در حل دوباره این سوالات،پاسخ ها درست باشند، علت حل نکردن آنها در جلسه آزمون می تواند بی دقتی، استرس یا زمان کم باشد. که باید آن علت کشف و رفع شود. اگر پاسخ ها دوباره نادرست باشند یا به پاسخ رسیده نشود. علت آن عدم تسلط به مبحث مورد نظر است. یعنی باید آن مبحث دوباره مطالعه شود؛
  • در آزمون های سنجش علاوه بر توجه به درصدها، حتما به تراز هم باید توجه شود. زیرا تراز نشان دهنده این است که داوطلب در مقایسه با سایر داوطلبان چگونه عمل کرده است. همچنین، نشان می دهد میزان سختی یا آسانی آزمون چقدر بوده است.

  

  

  

بهترین آزمون آزمایشی برای کنکور

  

  

بهترین آزمون آزمایشی برای کنکور >>> باید حتما برنامه ریزی درستی نیز داشته باشد. به طور مثال قلم چی آزمون های دوهفته ای برگزار می کند. این بازه زمانی برای دانش آموزان خیلی خوب و مفید است و باعث تثبیت مطالب در ذهن شما می شود. همچنین، برنامه راهبردی کانون خیلی دقیق است و برای مرور و جمع بندی عالی است. به علاوه، موسسه فاروس طاها توانسته است آزمون های آزمایشی مرحله به مرحله خود را جهت آمادگی دانش آموزان به بهترین شکل ارائه کند. این آزمون ها شامل تمامی مقطع ها و رشته ها می باشد. همچنین، برای مقایسه آزمون های آزمایشی به صورت دقیق تر و دریافت خدمات مشاوره ای می توانید با شماره 09120981385 تماس بگیرید.

  

  

قبولی تضمینی در کنکور پزشکی فاروس طاها

 

موسسه فاروس طاها >>> با سال ها سابقه و تخصص در زمینه قبولی کنکور علوم تجربی برنامه ریزی اصولی خود را با پشتوانه سال ها تجربه به پایان رسانده است. این برنامه عبارت است از: برنامه ریزی پایه دهم تا کنکور به همراه بهترین و معتبرترین منابع آموزشی کشور، برنامه ریزی پایه یازدهم تا کنکور به همراه منابع جهت قبولی تضمینی در کنکور تجربی. به علاوه، برنامه ریزی برای پایه دوازدهم و داوطلبان کنکور در کمتر از یک سال است.

 

موفقیت تضمینی در کنکور سراسری >>> هدیه ای است از طرف ما به دوستان پرتلاشی که هدف شان را مهم و ارزشمند تلقی می کنند. همچنین، این طرح تضمینی موسسه فاروس طاها، با هدف کسب رتبه برتر در رشته های پرطرفدار تجربی از جمله: پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی شکل گرفته است. با انتخاب گام های درست برنامه ریزی فاروس از هر یک از منابع کمک آموزشی دیگر بی نیاز می شوید. به علاوه، می توانید با آزمون های آزمایشی مرحله به مرحله فاروس طاها سطح خود را در پایان هر گام بسنجید. به علاوه، رتبه خود را ببینید. همچنین، این آزمون های آزمایشی آنلاین مزایای بسیار زیادی نسبت به دیگر آزمون ها دارند. بنابراین، جهت کسب اطلاعات بیش تر در این زمینه تنها کافی است، مشخصات خود را شامل نام، نام خانوادگی و پایه تحصیلی به شماره 09120981385 از طریق واتساپ ارسال کنید.

  

  

سوالات متداول

  


✔️ اهمیت شرکت در آزمون های آزمایشی چیست؟


شرکت در آزمون های آزمایشی و تحلیل درست آن ها باعث آمادگی بیش تر داوطلب برای کنکور می شود. که نحوه تحلیل در متن مقاله توضیح داده شده است.


✔️زمان ثبت نام در آزمون های جامع سنجش 1401 چه تاریخی است؟


آزمون های جامع سنجش در نیمه اول سال 1401 برگزار می شود. و زمان ثبت نام هر آزمون تا پنج روز قبل از تاریخ برگزاری است.


✔️نحوه ثبت نام در آزمون های آزمایشی فاروس طاها به چه صورت است؟


ثبت نام در این آزمون ها به صورت اینترنتی و از طریق همین سایت انجام می شود. جهت کسب اطلاعات بیش تر در این زمینه می توانید با ما تماس بگیرید.

برچسب ها: