images-shape-5images-shape-6images-shape-7images-shape-21images-shape-21

جزئیات مقاله

پزشکی, دندان پزشکی, داروسازی با 24 گام برنامه ریزی فاروس با قاطعیت و اطمینان 100%

دانشگاه های پزشکی در ایران مشاوره - برنامه ریزی - منابع آموزشی - مقالات کنکوری

 دانشگاه های پزشکی در ایران

  دانشگاه های پزشکی در ایران

کلید واژه ها: پزشکی، دندانپزشکی داروسازی، پیراپزشکی ، توان بخشی ، پرستاری و مامایی، بهداشت، طب سنتی

قبل از آغاز تعیین رشته تحصیلی در پایه دهم به نکات زیر توجه کنید:

  • تمایلات حرفه ای و علاقه مندی ها ی خود را بشناسید.
  • مشاغل متناسب با شخصیت خود را در جامعه شناسایی نمایید.
  • کاملترین و سریعترین روش برنامه ریزی VIP کنکور را بیاموزید. 

روش 24 گام تنها روش تضمینی در کشور جهت قبولی پزشکی، قبولی در دندان پزشکی و قبولی داروسازی و همچنین رتبه‌های برتر ریاضی فیزیک در دانشگاه‌های تراز اول کشور

سرآغاز پزشکی علمی

علم پزشکی در مصر باستان رواج داشت.در پاپیروس «ادوین اسمیت» ، اطلاعات پزشکی یافت شده است که متعلق به ۳۰۰۰ سال پیش از میلاد است. نخستین جراحی، در ۲۷۵۰ سال  پیش از میلاد در مصر گزارش شده است.

 اولین روش های درمان ‌های زنان و ناباروری در پاپیروس ژاینکولوژی کاهون ثبت شده اند. 

بابلی‌ها همزمان با مصری‌ها اقدام به تشخیص بیماری‌ها ، معاینه و درمان بیماران  می کردند. کتاب راهنمای تشخیص بابلی ها، روش‌های درمان و سبب‌شناسی (اتیولوژی) برخی بیماری ها را بررسی می کند. در تمدن‌های شهر سوخته، ایلام، تپه سیلک و داده‌های باستانی مغان زرتشتی ، سیستم‌های پزشکی بسیار پیشرفته ای یافت شده است. 

بقراط پدر پزشکی ، پایه‌های این علم را بنا نهاد و سوگندنامه بقراط را مطرح نمود که هنوز هم برای آغاز به کار پزشکان الزامی است. او نخستین کسی بود که بیماری‌ها را به حاد و مزمن، اندمیک و اپیدمیک، تقسیم‌بندی کرد و کلمات راجعه، بهبود، بحران، پاروکسیسم، اوج و تشنج را در پزشکی تعریف نمود.  

دو پزشک اسکندریه‌ای به نام‌های هروفیلوس از کالسدون و اراسیستراتوس از سئوس فیزیولوژی و کالبدشناسی را پایه ریزی نمودند. گالن ، پزشک یونانی دوران باستان بی‌ باکانه‌ مغز و چشم آسیب دیدگان را جراحی می نمود. پزشکان قرون وسطی بطور گسترده از کتب جراحی وی بهره بردند.

قرون وسطی دوران رکود علم پزشکی در جهان غرب بود، اما مسلمانان خصوصا ایرانیان شروع به ترجمه آثار بقراط و گالن به عربی کردند. از طرفی با احداث دانشگاه جندی شاپور، میراث پزشکی ایرانی را بنیانگذاری نمودند.

 ابن سینا با تدوین مشهورترین کتاب خود به نام قانون، پزشکی ایران را متحول ساخت سپس زهراوی،ابن زهر، ابن نفیس  و ابن رشد علوم پزشکی را گسترش دادند. 

محمد زکریای رازی نخستین دانشمندی بود که نظریه یونانی اخلاط چهارگانه را مورد تردید قرار داد. در بزرگترین دائرةالمعارف طب ایرانی (الحاوی) ، اخلاط و طبایع و مزاج‌ها را به کار نبرد و تا مدت‌ها این مرجع توسط پزشکان غربی قرون وسطی و ایرانی، مورد توجه بود.

بیمارستان‌های اسلامی از بیمارستان جندی شاپور ایران الگو گرفتند و اولین بیمارستان‌های عمومی در جهان بودند.

دانش پزشکی در در اروپا در اواخر قرون وسطی، دوباره رونق گرفت. اندرو واسالیوس  کتابی در زمینه کالبدشناسی نگاشت. آنتونی وان لوونهوک در ۱۶۷۳ ، باکتری و میکروارگانیسم‌ها را توسط میکروسکوپ  مشاهده نمود. مایکل سروانتس  جریان خون ریوی را کشف کرد و کشف وی، توسط رنالدوس کولومبوس و آندره سزالپینو توصیف گردید. کولومبوس پی به کارایی دستگاه گردش خون برد و ویلیام هاروی پزشک انگلیسی،  دستگاه گردش خون را توصیف نمود.

روش 24 گام تنها روش تضمینی در کشور جهت قبولی در پزشکی، قبولی در دندان پزشکی و قبولی داروسازی و همچنین رتبه‌های برتر ریاضی فیزیک در دانشگاه‌های تراز اول کشور

آغاز پزشکی مدرن از قرن نوزدهم 

در قرن نوزدهم پیشرفت‌های شگفت انگیز و نوین علمی ، پزشکی را متحول کردند. پزشکان شروع به تحلیل علایم و تشخیص سیستماتیک بیماری‌ها ، تکنیک‌های بیهوشی و به‌ کارگیری  آسپتیک در اتاق عمل نمودند.

در اواخر قرن نوزدهم و اوایل قرن بیستم آماردانان انگلیسی به رهبری فرانسیس گالتون، کارل پیرسون و رونالد فیشر، ابزارهای آماری فرضیه‌ها با امکان آنالیز پیچیده اطلاعات را فراهم کردند.

جنگ‌های بزرگ قرن بیستم ، با حضور پزشکان در بیمارستان‌های سیار، همراه بود.

 اولین تکنیک اشعه ایکس در تشخیص مقارن با جنگ جهانی بود. مواد ضدعفونی‌کننده برای پیشگیری از قانقاریاطراحی شدند. پاندمی آنفلوانزای ۱۹۱۸ در سطح جهان ۵۰ میلیون نفر تلفات داشت و منشأ تحقیقات اپیدمیولوژیک شد. مراقبت از بیماران و واکسیناسیون فعال علیه کزاز، داروهای سولفونامید و پنی‌سیلین در جنگ جهانی دوم مرسوم شد. در این زمان استفاده از دِدِت در مقابله با پشه حامل مالاریا در مناطق حاره شایع شد. در همین دوره درمانهای آلوپاتیک (داروسازی و جراحی) ، فیزیولوژی ، فیزیوتراپی از یکدیگر جدا شدند که از سال ۱۹۴۵ میلادی در آمریکا علم فیزیوتراپی بنا شد.

دانشگاه علوم پزشكي اهواز 

بزرگترين دانشگاه علوم پزشكي كشور در دوران گذشته  و حال است.  دانشکده پزشکی  دانشگاه جندی شاپور سابقه طولانی از تیر ماه ۱۳۶۶ تا کنون دارد و وابسته به وزارت علوم و آموزش عالی است که مهمترین دانشگاه علوم پزشکی مصوب در استان خوزستان بشمار می رود. 

معاونت دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور: دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور دارای ۷ معاونت آموزشی، بهداشتی، دانشجویی فرهنگی، پشتیبانی، تحقیقات و فناوری، غذا و دارو و درمان می‌باشد. ۲۱ شبکه بهداشت و درمان در شهرستانهای مختلف، ۱۱ دانشکده، ۲۴ مرکز بهداشت شهرستان، ۳۰ بیمارستان و ۱۶ مرکز آموزش بهورزی زیر نظر این دانشگاه به ارائه خدمات در سطح استان خوزستان مشغول هستند.

دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور جزء دانشگاه‌های مادر و تيپ ١ ایران است و  در رتبه‌بندی تعداد مقالات، در بين ده دانشگاه برتر كشور قرار دارد.

دانشکده ها : پزشکی، دندانپزشکی داروسازی، پیراپزشکی ، توان بخشی ، پرستاری و مامایی، بهداشت، طب سنتی

تحصیل در رشته پزشکی دانشگا ه های ایران

پذیرفته شدگان کنکور پزشکی ، دوره هفت‌ساله دکتری حرفه‌ای را در یکی از دانشگا ه های جدول زیر می گذرانند که شامل سه دوره علوم پایه، کارآموزی و کارورزی است و در خاتمه پزشک عمومی  می‌شوند. هر پزشک عمومی پس از چند سال تحصیل در یکی از رشته‌های تخصصی پزشکی به عنوان فوق تخصص آن رشته شناخته می‌شود. 

 هر متخصص با گذراندن دو تا سه سال دوره فوق‌تخصصِ یک زیرگروه ، فوق تخصص دلخواه را می گیرد. 

نام دانشگاه / شهر 

دانشکده علوم پزشکی آبادان

دانشگاه علوم پزشكي اراک

دانشگاه علوم پزشکی اردبیل

دانشگاه علوم پزشکی ارومیه

دانشکده علوم پزشکی اسفراین

دانشگاه علوم پزشکی اصفهان

دانشگاه علوم پزشکی البرز

دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز

دانشگاه علوم پزشکی ایران

دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر

دانشگاه علوم پزشکی ایلام

دانشگاه علوم پزشکی بابل

دانشگاه علوم پزشکی بم

دانشکده علوم پزشکی بهبهان

دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر

دانشگاه علوم پزشکی بیرجند

دانشگاه علوم پزشکی تبریز

دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه

دانشکده علوم پزشکی تربت جام

دانشگاه علوم پزشکی تهران

دانشگاه علوم پزشکی جیرفت

دانشگاه علوم پزشکی جهرم

دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی

دانشکده علوم پزشکی خمین

دانشکده علوم پزشکی خوی

دانشگاه علوم پزشکی دزفول

دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان

دانشگاه علوم پزشکی زابل

دانشگاه علوم پزشکی زاهدان

دانشگاه علوم پزشکی زنجان

دانشگاه علوم پزشکی ساوه

دانشکده علوم پزشکی سراب

دانشگاه علوم پزشکی سبزوار

دانشگاه علوم پزشکی سمنان

دانشکده علوم پزشکی سیرجان

دانشگاه علوم پزشکی شاهرود

دانشکده علوم پزشکی شوشتر

دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد

دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی

دانشگاه علوم پزشکی شیراز

دانشگاه علوم پزشکی فسا

دانشگاه علوم پزشکی قزوین

دانشگاه علوم پزشکی قم

دانشگاه علوم پزشکی کاشان

دانشگاه علوم پزشکی کردستان

دانشگاه علوم پزشکی کرمان

دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه

دانشکده علوم پزشکی گراش

دانشگاه علوم پزشکی گلستان

دانشگاه علوم پزشکی گناباد

دانشگاه علوم پزشکی گیلان

دانشکده علوم پزشکی لارستان

دانشگاه علوم پزشکی لرستان

دانشگاه علوم پزشکی مازندران

دانشگاه علوم پزشکی مراغه

دانشگاه علوم پزشکی مشهد

دانشگاه علوم پزشکی نیشابور

دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان

دانشگاه علوم پزشکی همدان

دانشگاه علوم پزشکی یاسوج

دانشگاه علوم پزشکی یزد

روش مدیریت زمان VIP فاروس طاها در مطالعه دروس اختصاصی با قبولی تضمینی در رشته های پزشکی، دندانپزشکی ، داروسازی کنکور سراسری شما را یاری می نماید. 

روش 24 گام تنها روش تضمینی در کشور جهت قبولی در پزشکی، قبولی در دندان پزشکی و قبولی داروسازی و همچنین رتبه‌های برتر ریاضی فیزیک در دانشگاه‌های تراز اول کشور

برچسب ها: