فاروس logo

چگونگی ورود به رشته علوم تجربی

چگونگی ورود به رشته علوم تجربی

چگونگی ورود به رشته علوم تجربی

چگونگی ورود به رشته علوم تجربی

 

رشته تجربی در ایران رشته ای است بسیار پرطرفدار و محبوب که هر سال دانش آموزان زیادی میخواهند در مقطع متوسطه دوم ؛ زمانی که میخواهند از سال نهم به سال دهم بروند .و زمان انتخاب رشته شان هست میخواهند این رشته را انتخاب کنند که باید این افراد دارای شرایط خاصی باشند تا در این رشته پذیرفته شوند.

 

 

می شود گفت انتخاب رشته در متوسطه دوم میتواند یکی از مهم ترین تصمیماتی باشد که دانش آموزان انجام می دهند. دانش آموزان در این زمان باید بهترین انتخاب خود را  انجام بدهند. انتخابی که باعث رقم خوردن آینده آن ها می شود . آینده شغلی دانش آموزان میتواند بستگی به انتخاب رشته در این مقطع باشد.

 

یکی از رشته های مورد علاقه دانش آموزان رشته تجربی است .زیرا همان طوری که مشخص است آینده ی شغلی بسیار خوبی دارد.

 

اما همین که دانش آموزی فقط علاقه داشته باشد این علاقه نتها کافی نیست و باید یک سری شرایط هایی را نیز داشته باشد.

 

شروط ورود به رشته علوم تجربی

 

اولین و مهم ترین شرط برای ورود به رشته تجربی شرط معدل است.

 

معدل دانش آموز نباید پایین تر از چهارده باشد. اگر دانش آموزی معدل پایه نهم اش زیر 14 باشد .این شخص طبق قانونی که وجود دارد عدم برخورد داری از معدل لازم برای ورود به این رشته تجربی  است . و باید قید رفتن به این رشته را بزند .و باقی رشته ها را با توجه به معدل و شرایط اش انتخاب کند.

 

پس دانش آموزی که می خواهد در رشته علوم تجربی تحصیل کند باید با تلاش و کوشش فراوان درس بخواند تا بتواند مهم ترین شرط ورود به رشته تجربی را بدست آورد .

 

شرط دیگری که باید دانش آموز برای ورود به رشته تجربی را داشته باشد این است که مجموع نمرات درس های ریاضی و علوم تجربی سه  سال پایه متوسطه اول یعنی سال های هفتم و هشتم و نهم بسیار مهم و اهمیت دارد.

 

باید مجموع نمرات درس های ریاضی و علوم تجربی پایه متوسطه اول نباید کم تر از 42 باشد.

 

 

عوامل موثر برای ورود به رشته علوم تجربی

 

1- علاقه مندی دانش آموز به رشته تجربی که این علاقه مندی اثر گذاری اش در انتخاب رشته 10 درصد است.

 

2- عقیده و نظر اولیا دانش آموز و همچنین خود دانش آموز برای انتخاب رشته نیز تاثیر گذار است. میزان درصدی که میتواند اثر بگذارد نظریه پدر و مادر دانش آموز ، 5 درصد است.

 

3- عامل بعدی که اثر می گذارد بر انتخاب رشته متوسطه دوم ، آزمونی  است که دانش آموز آن را تحت عنوان آزمون آزمایشی می دهد . درصد اثر گذاری این  آزمون 35 درسد است

 

4- عامل دیگر نظر مشاور تحصیلی مدرسه است . این عامل در انتخاب رشته دانش آموز 10 درصد است

 

5- نظر دبیر ها و معلم های دانش آموز نیز برای انتخاب رشته در مقطعه متوسطه دوم اثر گذار است . اثر گذاری این نظریه برای انتخاب رشته دانش آموز 10 درصد است.

 

6- نمره های درس هایی که دانش آموز لازم دارد  برای ورود به رشته  تجربی نیز بسیار تاثیر گذار است. میزان تاثیر گذاری این نمرات نیز برای انتخاب رشته دانش آموز 35 درصد است.

 

درس های مهم رشته علوم تجربی

 

رشته علوم تجربی دارای یک سری دروس اختصاصی است مثل تمام رشته های دیگری که وجود دارد.

 

درس های تخصصی رشته علوم تجربی زیست شناسی  ، شیمی  ، فیزیک  و ریاضی است.

 

تمام رشته هایی که در دانشگاه ها مربوط رشته علوم تجربی است ارتباط کاملا مستقیمی با درس های زیست شناسی و شیمی و ریاضی وفیزیک دارند مخصوصا درس های زیست شناسی و شیمی که دانش آموز باید از همان مقطع متوسطه دوم تسلط کامل را بر روی این کتاب ها داشته باشند.

 

اگر بخواهیم مثال بزنیم میتوانیم به رشته پزشکی اشاره کنیم که ارتباط کاملا مستقیمی با درس های زیست شناسی و شیمی و نیز ارتباط دیگری با درس فیزیک و ریاضی دارند و رشته پیراپزشکی و یا دارو سازی نیز همین طور است.

 

جهت ارتباط با مشاوران فاروس طاها با این شماره تماس بگیرید. تلفن :  09120981385

برچسب ها