فاروس logo

دکترای بدون آزمون | پردیس ، آزاد ، پیام نور ، روزانه | پذیرش دکترا سال 1400

دکترای بدون آزمون | پردیس ، آزاد ، پیام نور ، روزانه | پذیرش دکترا سال 1400

دکترای بدون آزمون | پردیس ، آزاد ، پیام نور ، روزانه | پذیرش دکترا سال 1400

دکترای بدون آزمون | پردیس ، آزاد ، پیام نور ، روزانه | پذیرش دکترا سال 1400

 

 

آیا می دانید پذیرش بدون آزمون دکترا دانشگاه سراسری به چه صورت است؟ زمان ثبت نام دکترای بدون آزمون کی است؟ آیا باید برای دکترا در کنکور شرکت کنیم؟ شرایط آن چیست؟ برای این امر لازم است فراخوان دکترای بدون آزمون را دنبال کنید.

 

پذیرش دکترای بدون آزمون به چند صورت است؟

 

پذیرش دکترا به دو صورت قابل برگزاری است. اغول پذیرش دکترای دانشگاه پردیس است این پذیرش از طریق آزمون خود دانشگاه برگزار می شود. نوع دوم پذیرش پذیرش آن در بنیاد ملی نخبگان است.انواع دوره های دکترا به شرح زیر است که هرکدام به شیوه های متفاوت اقدام به ثبت نام می کنند.

 

 

در حال حاضر دانشگاه های علمی کاربردی و پیام نور شرایط پذیرش بدون کنکور ندارد و پذیرش بدون کنکور دانشگاه آزاد از طریق آیین‌نامه استعداد درخشان وزارت علوم برگزای می شود برخی از دانشگاه ها نیز نشظیر پردیس خودگردان آزمون ورودی مجزا دازند. بنابراین پذیرش در مقطع دکترا برای هر دانشگاهی متفاوت است.

 

پذیرش پزشکی بدون کنکور

  

آیین نامه پذیرش دانشجوی دکتری بدون آزمون در سال جدید

 

مفاد این آیین نامه به صورتی تنظیم شده چنانچه هر دانشجویی موارد ذیل را دارا باشد، می تواند با دارا بودن معیار های دیگر وارد حوزه دکترا شود. این موارد به شرح زیر است:

 

 

ظرفیت پذیرش دانشگاه ها در مقطع دکترا به چه صورت است؟

 

برای پذیرش در مقطع دکترا باید به این امر توجه کنید که ظرفیت پذیرش در مقطع دکترا در دانشگاه های سراسری انگشت شمار است. حتما تا به حال به این امر توجه کردید که تحصیل در این مقطع به مهارت های عملی و پژوهش بالایی علاوه بر تئوری نیازمند است. بنابراین اگر علاقه مند به تحصیل در این رشته هستید باید تمام تمرکز خود را پس از پذیرش روی رساله دکتری خود بگذارید. مدت زمان تحصیل در مقطع دکترا بستگی به رشته تحصیلیتان دارد.تحصیل در این مقطع از حساسیت های بالایی برخوردار است. به عنوان مثال اگر مقطع دکترا در رشته شما 9 نیم سال تحصیلی باشد، تعلل در اتمام رساله دکتری می تواند شما را از تحصیل در این رشته محروم کند.

 

متقاضیان پذیرش دکترا در سال 1400 چند نفر بودند؟

متقاضیان پذیرش دکترا در سال 1400، 185 هزار داوطلب بودند که ااز این تعداد 25 هزار داوطلب وارد دانشگاه های سراسر کشور شدند.

کدام دانشگاه ها پذیرش دکترای بدون آزمون دارند؟

پذیرش بدون آزمون در مقطع دکترا در انواع دانشگاه های دولتی، آزاد، غیر انتفاعی و... می تواند اتفاق بیوفتد در که در مقاله به صورت کامل به توضیح آن پرداخته شد.

 

انواع نحوه پذیرش در آزمون دکترا به چه صورت است؟

 

 

پذیرش بدون آزمون در انواع دانشگاه ها از طرق بالا انجام می شود. دقت کنید برای ثبت نام بدون آزمون باید نمره مناسبی از مصاحبه و عملکرد های خود در دوره تحصیلات دانشگاهی داشته باشید.

  

آزمون دکترا (کنکور)

 

این کنکور شامل دو مرحله مصاحبه و آزمون کتبی است و برای دانشگاه آزاد و سراسری با یکدیگر ادغام شده است. زمان برگزاری کنکور دکترا و همین طور زمان مصاحبه پذیرفته شدگان هر ساله توسط سازمان سنجش اعلام می شود. آن دسته از داوطلبینی که پذیرفته نشده اند می توانند آمادگی خود را برای سال بعد بالا برده و یا با تقویت رزومه، خود را برای پذیرش بدون آزمون در مقطع دکترا ( که در بالا به طور مفصل به آن پرداختیم ) آماده کنند.

 

زمان برگزاری آزمون سراسری 1401 چه زمانی است؟

طبق روال هر سال زمان برگزاری این آزمون در اسفند ماه است که تاریخ دقیق آن از طریق سایت سازمان سنجش طلاع رسانی می شود.

زمان مصاحبه آزمون دکترا سال 1401 چه زمانی است؟

پس از اعلام نتایج مرحله اول زمان مصاحبه آزمون دکترا از طریق سایت سازمان سنجش متعاقبا اعلام می شود.

کارت ورود بهخ جلسه آزمون دکترا چه زمانی صادر می شود؟

کارت ورود به جلسه آزمون دکترا چند روز قبل از کنکور دکترا از طریق سایت قابل دریافت است

 

فراخوان دکترای بدون آزمون دانشگاه های مختلف چه زمانی است؟

 

فراخوان آزمون دکترا از فرودین تا خرداد 1400 در انواع دانشگاه های سراسر کشور ادامه داشت. اگر متقاضی شرکت در کنکور دکترا هستید، در امر انتخاب رشته خود بسیار دقت به خرج دهید. در غیر این صورت رزومه تحصیلی شما باید به گونه ای باشد که بتوانید در سیستم دکترای بدون کنکور پذیرفته شوید.

 

 

برچسب ها