فاروس logo

تکنیک و شیوه صحیح تست زنی

تکنیک و شیوه صحیح تست زنی

تکنیک و شیوه صحیح تست زنی

تکنیک و شیوه صحیح تست زنی

 

همان طوری که شواهد موجود مشخص است این است که تمامی سوالات کنکور سراسری تستی طراحی میشود . که طراحی این سوالات به صورت مفهومی بوده و در سطح سخت طراحی میشوند . برای اینکه بتوان در کنکور سراسری به موفقیت رسید باید شیوه درست تست زنی را یاد بگیریم.

 

بعضی از افراد متخصص روش های مختلفی ارائه دادند. برای اینکه به روش ساده ای بتوان تست ها را انجام داد. که این روش ها عبارت اند از مهندسی معکوس و روش هایی که با یک سری نکاتی که در سوال وجود دارد. بتوان زیر 10 الی 20 ثانیه تست را جواب داد.

 

اما از همه ی این روش ها که بگذریم تست زنی اصول و قواعد خاص خودش را دارد .که تنها با تمرین و تکرار و پشتکار زیاد میتوان تسلط کامل و تمرکز درست بر روی سوالات تستی رسید.

 

اگر بخواهیم به نکنیک های صحیح تست زنی اشاره کنیم میتوان به موارد زیر اشاره کرد:

 

1- تکنیک تست زنی آموزشی

 

2- نکنیک تست زنی آزمونی

 

3- تکنیک تست زنی جمع بندی

 

 

 تکنیک تست زنی آموزشی

 

این روش روشی است که اکثر داوطلبان کنکور سراسری انجام میدهند . به این گونه است که پس از مطالعه مبحثی که در برنامه ریزی درسی خود دارند می آیند تست های مربوط به آن مبحث و فصل را حل میکنند .

 

این روش جز روش های موفق تست زنی است . هدف اصلی از این روش این است که داوطلب به یادگیری درست و اصولی مباحث درسی خود برسد.

 

نکاتی که باید در روش تست زنی آموزشی رعایت کرد

 

در این تکنیک آموزشی نیازی نیست که وقت و درصد خود را داوطلب اندازه بگیرد . و فقط برای این ، روش تست زنی آموزشی را انجام میدهد که مفهوم و قاعده درس را به خوبی درک کند . هدف از خواندن به این روش این است که داوطلب کنکور یا دانش آموز خود را بیشتر درگیر ابعاد مختلف درس و تست های فراوان کند. تا بتواند تسلط کامل بر روی آن مفاهیم مورد نظر اش برسد.

 

یکی از منابع عالی برای تمرین تست سوالات و تست های کنکور های سراسری سال های گذشته است که بهتر است داوطلب بر روی این تست ها نیز تسلط کامل را داشته باشد.

 

همیشه بعد از اینکه تست های مدنظرتان را حل کردید بهتر است حتما پاسخ نامه آن تست ها را نگاه کنید . شاید در پاسخ نامه از روش های بسیار ساده تری حل کرده باشد. که با استفاده از آن بتوانید بهتر در کنکور سراسری زمان خود را مدیریت کنید.

 

تکنیک تست زنی آزمونی

 

این روش به گونه ای است که داوطلب کنکور و یا دانش آموز برای خودش از تست هایی که دارد آزمونی برگزار میکند . در این آزمون هم درصد خود را چک و بررسی میکند وهم زمان نیز برای خودش نظر میگیرد . این کار در مدیریت زمان در روز کنکور سراسری به او کمک بسیار زیاد میکند.

 

توصیه برای تکنیک تست زنی آزمونی

 

بهتر است در این آزمونی که از خود میگیرید از تست هایی که نکته دارد و یا از تست هایی که در آزمون های آزمایشی اشتباه زده اید و یا در آزمون آزمایشی آن ها را نزده اید استفاده کنید . با این روش در تست هایی که سخت است شما تسلط کامل را خواهید داشت.

 

تکنیک های تست زنی

 

تکنیک تست زنی جمع بندی

 

این روش به این گونه است که  شما پس از این که مطالب و موضوعات درسی را به خوبی مطالعه کرده اید و تمام تست های مربوط به آن را زده اید و از آن ها برای خود آزمونی طراحی کرده و امتحان داده اید. و در این مباحث به  تمامی نقاط قوت و ضعف خود رسیده اید . تمامی نکات مهم را در این مبحت و در تست هایش به خوبی شناخته اید و سعی کرده اید نقاط ضعف خود را در این مبحث  برطرف سازید و تلاش کرده اید بر روی این مباحث تسلط داشته باشید . بهتر است در این زمان برای این مبحث از تکنیک تست زنی جمع بندی استفاده کنید و درس و مباحث خود را مرور کنید.

 

چگونه تکنیک تست زنی جمع بندی را انجام بدهیم ؟

 

به این گونه که شما از مطلب و مبحثی که مطالعه کرده اید حتما خلاصه ای را نوشته اید و یک سری نکات کلیدی را یادداشت کرده اید. بهتر است این مطالب و نکات کلیدی را دوره کنید و همراه با آن از تکنیک تست زنی جمع بندی نیز استفاده کنید.

 

در ابتدا تست هایی را دوره و جمع بندی میکنید که علامت زده اید یعنی در آن ها ایراد و اشکال داشته اید . آن ها را دوباره بررسی و تحلیل کنید . حتما در حل کردن این تست ها زمان بگیرید و درصد های خود را نیز یادداشت کنید.

 

بعد به سراغ تست هایی بروید که در آن ها نکات خاصی وجود دارد.

 

اگر دیدید تست های کمی را علامت زده اید برای مرور بهتر است از کتاب های منبعی استفاده کنید که دارای تست های متنوع هستند زیرا در این مرحله باید کل مبحث مورد نظر را مورد بررسی و تحلیل قرار بدهید.

 

جهت ارتباط با مشاوران فاروس طاها با این شماره تماس بگیرید. تلفن :  09120981385

برچسب ها