فاروس logo

بالا بردن تمرکز و دقت در آزمون های آزمایشی

بالا بردن تمرکز و دقت در آزمون های آزمایشی

بالا بردن تمرکز و دقت در آزمون های آزمایشی

بالا بردن تمرکز و دقت در آزمون های آزمایشی

 

یکی از مشکل های که بسیاری از دانش آموازن و داوطلبان کنکور دارند ، عدم تمرکز و بی دقتی در امتحان ها و آزمون های آزمایشی می باشد. بسیاری از دانش آموزان و داوطلبان می خواهند با عجله و بسیار سریع سوال های امتحان و آزمون را حل کنند . زیرا فکر می کنند که زمان به سرعت دارد می گذرد. و فکر می کنند که در زمان امتحان  نمی توانند تمامی این سوالات را پاسخ بدهند. اما این کار داوطلبان کنکور و دانش آموزان باعث می شود که به پاسخ دهی به سوالات بی دقتی کنند . نتوانند به درستی به سوالات پاسخ بدهند. و یک سری نکات ریزی  که باید به آن ها دقت و توجه شود را نادیده می گیرند.

 

 

دلایل بی دقتی در پاسخ دهی به سوالات

 

مخصوصا بی دقتی های بیشتر ، در سوالاتی پیش می آید ، که محاسباتی هستند. و دارای اعداد و ارقام می باشد. معمولا اگر دانش آموزی در این سوالات بی دقتی کند . قطعا محسابه اشتباهی را انجام خواهد داد.

 

یک مورد که بسیار دیده شده است . این موضوع است که کسانی که با سرعت بالا و با بی دقتی سوالات امتحان ها و آزمون های آزمایشی خود را پاسخ داده اند. احتمال این که زمان زیادی بیاورند زیاد است . در این زمان اضافه ، بعضی از سوال هایی که درست پاسخ داده اند را دست کاری می کنند. و پاسخ آن سوال ها را نیز تغییر می دهند.

 

مشکل دیگر در خوانایی نوشته ها است. اگر شخصی بی دقت و با سرعت بخواهد به سوالات پاسخ بدهد ، امکان این وجود دارد که بد خط و نا خوانا سوالات را پاسخ داده باشد.  که در این مواقع نیز بی دقتی زیاد می شود . به طور مثال در سوال های محاسباتی که دارای اعداد و ارقام است زمانی که یک سوالی را پاسخ می دهید ، اگر به صورت ناخوانا سوال را حل کرده باشید . قطعا نمی توانید به خوبی عدد پاسخ را بخوانید و بی دقتی کنید.

 

این موضوع ناخوانی در امتحان های نهایی اگر اتفاق بی افتد دارای یک سری مشکلات دیگری نیز می تواند باشد . زمانی که کسی می خواهد آن برگ امتحانی را تصیح کند که بد خط نوشته باشد. قطعا نمی تواند به خوبی نوشته ها را بخواند و پاسخ را متوجه بشود. پس بنابراین امکان این که نمره ی این شخص کم بشود بسیار زیاد است.

 

عدم تمرکز در امتحان

 

اگر دانش آموزی تمرکز بالایی برای پاسخ به سوال ها نداشته باشد و حواس او در هنگام امتحان به جا های دیگر پرت شده باشد .این شخص نیز  نمی تواند پاسخ درستی به سوالات بدهد. یکی از عامل هایی که باعث می شود که  دانش آموزی در هنگام پاسخ دادن به  سوال های آزمون آزمایشی و یا کنکور سراسری تمرکز نداشته باشد ، احساس استرس و اضطراب است.

 

کسی که احساسات منفی مثل استرس و اضطراب داشته باشد . نمی تواند بر مباحث درسی تمرکز داشته باشد. به این دلیل که استرس و اضطراب باعث می شود که در ذهن دانش آموز اختلالاتی به وجود بیاید و نتواند به درستی مطالب درسی را به خوبی بیاد بیاورد . نتیجه آن می شود که نمی تواند به سوالات به درستی پاسخ بدهد و نتیجه ای که از آزمون آزمایشی و یا امتحان های خود می گیرد ، نتیجه ی قابل قبولی نخواهد بود

 

بسیاری از افراد هستند که بسیار تلاش کرده اند و مطالعه و تمرین های زیادی داشته اند. اما امکان دارد استرس و اضطراب داشتن تمام تلاش هایی که این اشخاص انجام داده باشد هدر برود. و نتیجه ی نتواند از کنکور سراسری دریافت کنند

 

 

راهکار هایی برای داشتن تمرکز و دقت در هنگام پاسخ به سوال های امتحانی

 

🟠 هنگام رو به رو شدن با سوال های امتحانی بهتر است که  در ابتدا سوال ها را با دقت بخوانید . مخصوصا سوال های که فکر می کنید بسیار آسان و راحت است آن ها را بیشتر بخوانید و بیشتر دقت کنید . تمام نکات سوال را با دقت پیدا کنید و آن وقت سوال ها را پاسخ بدهید. به این نکته نیز بهتر است توجه کنید که وسواس زیادی نیز نداشته باشید که جواب بر عکس این راهکار خواهد داد. زیرا وسواس زیاد در پاسخ به سوال ها باعث می شود زمانی که برای امتحان است بگذرد .و نتوانید به موقعه تمام سوال ها را پاسخ بدهید

 

🟠 دقت کردن به سوال ها باید به قدری با تمرکز و با دقت باشد که فکر کنید دوباره به آن سوال باز نخواهید گشت

 

🟠 پاسخ به سوال های امتحانی و آزمون آزمایشی باید به این روش باشد . در ابتدا به سوال هایی پاسخ بدهید که آن ها را بهتر بلد هستید و بعد سراغ سوال هایی بروید که دشوار هستند. زیرا سوال های دشوار انرژی بیشتری نیاز دانرد هستند . پس در ابتدا به سوال هایی که تسلط کامل دارید پاسخ بدهید. در کل بهتر است که سوال های امتحان خود را اولویت بندی کنید.

 

جهت ارتباط با مشاوران فاروس طاها با این شماره تماس بگیرید. تلفن : 09120981385

برچسب ها