فاروس logo

اشتباهات رایج در تست زنی

اشتباهات رایج در تست زنی

اشتباهات رایج در تست زنی

 اشتباهات رایج در تست زنی

  

عدم موفقیت در کنکور دلایل مختلفی می تواند داشته باشد. بسیاری از کنکوری ها به دلیل عدم آگاهی در سال کنکور خود اشتباهات زیادی می کنند. این اشتباهات می تواند دلیل شکست در کنکور و نگرفتن نتیجه مورد نظر شود. اشتباهات جبران ناپذیری که می تواند دانش آموز را از مسیر درست خود منحرف کند. اگر با اشتباهات رایج تست زنی آشنا بشویم، آن وقت پی به نقطه ضعف های خودمان خواهیم برد. در این مقاله فاروس طاها به بررسی این اشتباهات و راهکار های سازنده برای حل آن ها می پردازیم.

  

شیوه های صحیح تست زنی

  


 

سرعت تست زنی خود را افزایش دهید

 

یکی از شیوه های درست تست زنی راهکار مناسبی است که برای پر کردن داخل گزینه مورد نظرتان، از اطراف گزینه شروع کنید. کسانی که پر کردن گزینه را از مرکز دایره، شروع می کنند. زمان بیشتری را برای پرکردن کل گزینه از دست می دهند. بهترین ابزار برای پاسخ دادن به سوالات تستی، مدادهای HB با نوک پهن هستند. این مدادها با سرعت بیشتری کل گزینه را پر می کنند. استفاده از وسایلی مثل مداد نوکی علاوه بر اینکه زمان زیادی را از شما می گیرد، می تواند دردسرهایی را هم در تصحیح پاسخ نامه ایجاد کند.

  

جهت تقویت مهارت تست زنی تمرین کنید

 

شرط اول موفقیت در هر کاری، تمرین است. برای اینکه بتوانید خوب تست بزنید، باید سوالات تستی بسیاری را از قبل و درخانه بررسی کرده باشید یا در آزمون های آزمایشی شرکت کرده باشید. همچنین، درصدی از سوالات کنکور سراسری هرسال، باید از سوالات سال های قبل باشد. این مسئله اهمیت تمرین را بیش از پیش ضروری می کند. در نظر داشته باشید، اگر در خانه تست می زنید، تست ها را حتما روی پاسخ نامه استاندارد وارد کنید. از علامت زدن در کتاب یا نوشتن گزینه مورد نظر روی کاغذ تا جایی که امکان دارد دوری کنید.

  

از حذف گزینه های اشتباه در تست زنی استفاده کنید

 

بسیاری از متقاضیان به دنبال تست های بیشتری هستند و این سبب بالارفتن نمره منفی می شود. یکی از روش های صحیح تست زنی به این شکل است که گزینه هایی که می دانید اشتباه هستند را خط بزنید. تصمیم گیری بین دو گزینه بسیار راحت تر از تصمیم گیری بین چهار گزینه است.

  

زمان را در تست زنی مدیریت کنید

 

تلاش کنید کل زمان آزمون را بین دروس مختلف خود تقسیم کنید. برای هر درس یک زمان مشخص در نظر بگیرید. پس از اتمام این زمان، حتی اگر همه سوالات را بررسی نکرده اید، به سراغ درس بعدی بروید. البته در زمانبندی خود، برای مرور سوالات نیز زمانی را در نظر بگیرید. یکی از اشتباهات اصلی بین افرادی که در تست زنی موفق نیستند، این است که برای هر سوال وقت زیادی می گذارند. به همین خاطر معمولا نمی رسند که به همه سوالات دفترچه پاسخ دهند یا سوالات را مرور کنند.

 

با خواندن هر سوال در مرحله اول تکلیف خود را مشخص کنید. این سوال جزء مطالبی است که می توانید جواب بدهید یا خیر؟ اگر نیست، وقت خود را تلف نکنید و به بقیه سوالات پاسخ دهید.

  

  

تست زنی آموزشی چیست؟

  

  

در واقع لازم به ذکر است که تست زنی آموزشی، مجموعه تست هایی است که دانش آموزان در خانه برای خودشان و درقالب آزمون برگزار می‌کنند، تا مهارت تست زنی آنها افزایش پیدا کند.

  


 

نکات تست زنی آموزشی برای دانش آموزان

 

در تست زنی آموزشی درابتدا نیاز به وقت گرفتن و درصد گرفتن نیست. هدف از این نوع تست زنی، فقط یادگیری بهتر مفاهیم درسی و درگیر شدن دانش آموز با تست های مختلف است. به طور مثال تست های کنکور سال های گذشته و تست های تالیفی استاندارد در برخی از کتاب های کمک آموزشی می تواند در یادگیری و بررسی تست ها بسیار موثر و کمک کننده باشد. مثلا در یک درس تخصصی بعد از مطالعه یک مبحث باید مثال ها و تمرینات کتاب درسی حتما بررسی شود و بعد شروع به بررسی تست های کتاب کمک آموزشی کنیم و برای چند روز تست ها را تقسیم بندی کنیم.

 

بهتر است دانش آموزان تست های نکته دار، اشتباه پاسخ داده شده، پاسخ داده نشده و صحیح را مشخص کرده و علامت بزنند، تا چند بار مورد بررسی قرار گیرد. فایده این کار این است که با بررسی چند باره این تست ها، درک کاملی از تست ها به دست می آید.

  

اشتباهات رایج تست زنی

 

در این قسمت از مقاله فاروس طاها، قصد داریم تعدادی از اشتباهات رایج تست زنی را ارائه دهیم. دانش آموزان و داوطلبان اگر دچار این اشتباهات هستند، باید به دنبال رفع آن باشند.

 

فرض کنید در یک آزمون جامع (شامل تمام دروس )شرکت کرده اید پس از آزمون متوجه خطاهای بسیاری شده اید که اگر نمی افتاد , نمره و رتبه ی شما بهتر می شد درست است که ناراحت هستید اما می توانید این شکست را به عنوان مقدمه ی پیروزی برای خود در نظر بگیرید به شرطی که عاقلانه عمل کنید و قبل از اقدام به هر کاری ابتدا اشتباه های خود را بشناسید و سپس به روش پیشنهاد شده، آن ها را به حداقل برسانید. اشتباهات شما می تواند به دو دسته ی کلی تقسیم شود:

 

دسته اول >>> اشتباهات علمی تست زنی که شامل موارد زیر است :

 

  

برای مثال درس خوانده اید ولی تمرین و تست کار نکرده اید:

 

  

دسته دوم >>> اشتباهات رایج تست زنی (به نظر پیش پا افتاده)

 

  

در این مقاله فاروس طاها به بررسی شیوه های صحیح تست زنی و اشتباهات رایج تست زنی پرداختیم. اما جهت کسب اطلاعات بیش تر در این زمینه با ما تماس بگیرید.

  


 

☎ شماره تماس موسسه فاروس طاها = 09120981385

برچسب ها