فاروس logo

ادامه تحصیل رشته ی اعضای مصنوعی

ادامه تحصیل رشته ی اعضای مصنوعی

ادامه تحصیل رشته ی اعضای مصنوعی

ادامه تحصیل رشته ی اعضای مصنوعی

 

ادامه تحصیل رشته ی اعضای مصنوعی به چه صورت است؟ در این مقاله قصد داریم کمی در رابطه با این رشته اطلاعات کسب کنیم. یکی از رشته های پیراپزشکی اعضای مصنوعی است. این رشته از شاخه های توانبخشی است. در این رشته ساخت اعضای مصنوعی بدن و وسایل کمکی برای معلولین آموزش داده می شود. حتما شما هم افرادی را دیده اید که به هر دلیل و حادثه ای یکی عضور بدن خود را از دست داده اند. علم جدید به فکر این عزیزان است که پس از این اتفاق بتوانند باز هم به زندگی خود ادامه دهند. اگر شما هم می خواهید به آن ها کمک کنید می توانید در زمان انتخاب رشته، کد مربوط به آن را وارد کنید و در صورت داشتن رتبه ی مجاز در آن قبول شوید. اگر می خواهید در مورد این گرایش بیشتر بدانید تا انتهای صفحه با ما همراه باشید.

 

حقوق اعضای مصنوعی

 

گاهی داوطلبان از ما می پرسند که حقوق اعضای مصنوعی چقدر است؟ ببینید عزیزان این رشته را می توانید در مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد برای ادامه تحصیل خود انتخاب کنید. در مرود گرایش ها آن می توان گفت که برای کارشناسی تنوع خاصی ندارد اما برای ارشد دو گرایش ارتز و پروتز برای آن تعریف شده است. اگر در این رشته فارغ التحصیل شوید می توانید در سازمان های بهزیستی، جانبازان، مرکز های پژوهشی، هلال احمر و... است. میزان درآمد تان هم یا توجه به سابقه کاری و وزارت کار معین می گردد. می توان گفت که این رشته درس های مشترک زیادی با رشته ی مهندسی پزشکی دارد. اگر در این زمینه متخصص شوید سه حیطه مجموعه فعالیت های شما را تشکیل می دهد: 1) اصلاح ناهنجاری ها. 2) حمایت از اعضای ناتوان بدن. 3) تولید و ساخت اعضای مصنوعی برای اندام های از دست رفته.

 

👩‍⚕️ ادامه تحصیل رشته ی اعضای مصنوعی مقطع دکترا ندارد👩‍⚕️

 

 

رتبه رشته اعضای مصنوعی

 

برای آشنایی با رتبه رشته اعضای مصنوعی باید ضریب هر درس را برای این گرایش در کنکور سراسری بدانیم. این رشته در زیر گروه یک تجربی قرار دارد. بچه ها توجه کنید که برای قرارگیری شما در جایگاهی که به آن علاقه مند هستید باید حسابی زحمت بکشید و خوب درس بخوانید. موفقیت شما در گرو تلاش شماست. اما این کوشش شما باید در مسیر درست و با برنامه باشد. برای داشتن این برنامه می توانید با فاروس طاها همراه باشید.

 

 

 

مهاجرت با رشته اعضای مصنوعی

 

امکان مهاجرت با رشته اعضای مصنوعی برای دانشگاه های مختلفی وجود دارد. همانطور که گفته شد در این رشته امکان ادامه تحصیل تا مقطع دکترا وجود ندارد. اگر قصد دارید تا در مقطع دکترا هم اعضای مصنوعی بخوانید می توانید در دانشگاه های خارج از کشور نسبت به این کار اقدام کنید. اگر این رشته را در مقطع کارشناسی به اتمام برسانید برای کارشناسی ارشد می توانید در یکی از رشته های: نانوتکنولوژی پزشکی، زیست فناوری پزشکی، مهندسی پزشکی، اعضای مصنوعی و وسایل کمکی، فیزیک پزشکی، رشته‌ی مدیریت توانبخشی مشغول به تحصیل شوید. اگر در این رشته درس بخوانید در مراکز خصوصی نیز می توانید کار کنید. از جمله فعالیت های آن در قسمت های خصوصی ارائه خدمات به افرادی است که دچار مشکلات ارتوپدی هستند.

 

رشته اعضای مصنوعی در کدام دانشگاه است؟

 

رشته اعضای مصنوعی در کدام دانشگاه است؟ پذیرش این رشته هم با آزمون می باشد و هم بدون آزمون🙄. در کنکور سراسری سال 96 مجموع ظرفیت آن 93 نفر بوده است. که 3 نفر از این تعداد مربوط به پذیرش پردیس خودگردان بوده است. برای دانستن رتبه ی قبولی لازم برای این رشته می توانید از نرم افزار تخمین رتبه ی فاروس طاها استفاده کنید و میزان رتبه ی لازم را به دست آورید و برای موفقیت در آن برنامه ریزی کنید. برخی از دانشگاه های ایران که این رشته دارند عبارتند از: دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، موسسه آموزش عالی علمی کاربردی هلال ایران، دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی (تهران)، دانشگاه علوم پزشکی همدان و... با مشاهده ی کارنامه قبولی سال های گذشته می توانید بهتر تصمیم بگیرید. بر کسب اطلاعات بیشتر با ما تماس بگیرید.

 

 

ساخت اعضای مصنوعی در مهندسی پزشکی

 

ساخت اعضای مصنوعی در مهندسی پزشکی نیز انجام می شود. مهندسی پزشکی از رشته های پرطرفدار می باشد. در این رشته ساخت وسایل کمک توانشناختی با رعایت اصول مهندسی آموزش داده می شود. در مقطع کارشناسی ارشد اعضای مصنوعی، می توانید مهندسی پزشکی را انتخاب رشته کنید. در قسمت قبل در مورد ارتز و پرتز صحبت کردیم. حالا می خواهیم بگوییم که هر کدام دقیقا چه کاری انجام می دهند. در پرتز ساخت وسایل کمکی که در خارج از بدن هستند، آموزش داده می شود. در ارتز نیز اندام مصنوعی در داخل بدن ساخته می شود، مانند مفاصل. اگر قصد ادامه تحصیل رشته ی اعضای مصنوعی را دارید باید در ابتدا با این اصطلاحات آشنا شوید تا بتوانید میزان علاقه مندی خود را متوجه شوید.

 

 

موسسه فاروس طاها

 

موسسه فاروس طاها بزرگترین موسسه کنکوری همراه با برنامه های تضمینی موفقیت در رشته ی پزشکی می باشد. بهترین مشاوران کنکوری را می توانید در موسسه ی ما داشته باشید. با ما باشید و به رویاهای خود جامه ی عمل بپوشانید. کارنامه های قبولی دانش آموزان سال های گذشته اعتبار ماست. پس به ما اعتماد کنید و موفقیت را از آن خود کنید. ما یک برنامه اختصاصی و شخصی سازی شده برای شما فراهم می کنیم و به شما کمک می کنیم که همراه با آن درس ها را پیش ببرید.

 

سوالات متداول

 

رشته ی ساخت اعضای مصنوعی امکان‌ ادامه‌ تحصیل‌ در رشته‌های‌ همجوار را دارد؟

بله فارغ‌ التحصیلان‌ دوره‌ کارشناسی‌ رشته‌ اعضای‌ مصنوعی‌ و وسایل‌ کمکی‌ می‌توانند در رشته‌هایی‌ مثل‌ مدیریت‌ توانبخشی‌ نیز ادامه‌ تحصیل‌ دهند.

کدام گرایش رشته ی اعضای مصنوعی بازار کار بهتری دارد؟

اگر دانشجویی‌ اهل‌ تحقیق‌ و مطالعه‌ باشد زمینه‌ نوآوری در این‌ رشته‌ ‌ بسیار زیاد است‌ بخصوص‌ در زمینه‌ پروتزهای‌ زیبایی‌ یعنی‌ ساخت‌ چشم‌ و گوش‌ و بینی‌ مصنوعی‌ که‌ نیروی‌ کار متخصص‌ در ایران‌ بسیار کم‌ است‌.

برچسب ها