فاروس logo

آزمون های آزمایشی گاج

آزمون های آزمایشی گاج

آزمون های آزمایشی گاج

آزمون های آزمایشی گاج

 

  

آیا در آزمون های آزمایشی گاج شرکت می کنید؟ شرکت در آزمون‌های آزمایشی یکی از راه‌هایی است که می‌توانید نقاط قوت و ضعف درس‌هایت را بسنجید. مهم تر از همه می‌توانید دام طراحان سوال را بشناسید تا سرجلسه آزمون کم نیاروید. برای کم نیاوردن و جلو زدن باید روی مطالب کاملا مسلط باشید. و صدالبته مدیریت زمان داشته باشید؛ که این ویژگی‌ها فقط و فقط با تکرار و تجربه به دست می آید. فاروس طاها با ارائه آزمون‌هایی با سبک متفاوت، فرصت شبیه‌سازی آزمون کنکور و به دست آوردن مهارت‌های لازم را در اختیار شما متقاضیان عزیز قرار می دهد. همین حالا با فاروس طاها شروع کن.

  

آشنایی با آزمون های آزمایشی

 

در این مقاله به بیان توضیحاتی در رابطه با شرایط و نحوه ثبت نام آزمون های گاج پرداخته ایم. آزمون های آزمایشی گاج هر دو هفته یکبار برگزار می شود. همچنین، آزمون های گاج برای دانش آموزان تمامی مقاطع دوازدهم (رشته های تجربی، ریاضی، انسانی، زبان و فرهنگ و معارف اسلامی)، یازدهم (رشته های تجربی، ریاضی و انسانی)، دهم (رشته های تجربی، انسانی و ریاضی)، متوسطه اول (پایه های هفتم، هشتم، نهم) و مقاطع چهارم، پنجم و ششم برگزار می شود. تا انتهای مقاله با ما همراه باشید.

 

شماره تماس فاروس طاها = 09120981385

  

ثبت نام آزمون های آزمایشی گاج

 

دانش آموزان هر یک از مقاطع تحصیلی دوازدهم، یازدهم، دبستان و ... می توانند به دو روش زیر نسبت به ثبت ‌نام آزمون های سراسری گاج اقدام کنند:

 

 1. مراجعه به دفاتر نمایندگی‌های گاج در سراسر کشور یا تماس تلفنی با نمایندگی‌ها،

 

2. پیش ثبت‌ نام به صورت اینترنتی.

  

  

ثبت نام اینترنتی آزمون های سراسری گاج

 

دانش آموزان هر یک از مقاطع تحصیلی جهت ثبت نام و شرکت در آزمون های آزمایشی گاج باید به سایت azmoon.gaj.ir  مراجعه کنند. داوطلبان لازم است برای پیش ثبت نام آزمون های سراسری گاج به صورت زیر عمل کنند.

 

  

برنامه آزمون های آزمایشی گاج

 

دانش آموزان و متقاضیان بعد از ثبت نام در آزمون های گاج، برای آگاهی از بودجه بندی آزمون ها باید باتوجه به مقطع تحصیلی خود برنامه آزمون های گاج را دانلود کنند. دانش آموزان با دریافت و مشاهده بودجه بندی و برنامه آزمون های گاج می توانند برنامه ریزی درسی خود را مطابق با برنامه آزمون خود انجام دهند.

  

بدترین و بهترین آزمون های آزمایشی برای کنکور 1401

 

بدترین و بهترین آزمون آزمایشی برای کنکور 1401 کدام اند؟ در کدام آزمون آزمایشی شرکت کنم؟ این سوالات اغلب اولین سوالاتی است که وقتی داوطلبان تصمیم به شرکت در آزمون آزمایشی می کنند از خود و مشاوران موسسه فاروس طاها می پرسند. اما واقعا بهترین آزمون آزمایشی کدام است و فهمیدن آن چه اهمیتی دارد. در سال های اخیر خوب یا بد، اهمیت آزمون سراسری از سطح فردی و فقط خود داوطلب گذشته و به سطح خانواده رسیده است. به همین دلیل استرس موفقیت در آزمون سراسری، هم داوطلبان و هم خانواده ی آن ها را تحت الشعاع قرار می دهد.

 

در این میان یکی از عواملی که می تواند تا حدی مسیر موفقیت در آزمون سراسری را هموار کند. و همچنین، به کاهش استرس داوطلبان کمک کند، انتخاب مناسب ترین و بهترین آزمون آزمایشی است. به عنوان اولین و مهم ترین نکته در نظر داشته باشید که هیچ آزمون آزمایشی ای کامل و ایده آل نیست. به علاوه، هیچ آزمون آزمایشی ای هم کاملا به درد نخور نیست.

  

نتیجه

 

بنابراین داوطلبان کنکور سراسری در کنار انتخاب درست آزمون آزمایشی، مطالبی هم باید برای استفاده بهتر از این آزمون ها در نظر بگیرند. و انتظار نداشته باشند یک آزمون آزمایشی تمام ویژگی های خوب را با هم داشته باشد.

 

موسسه فاروس طاها توانسته است آزمون های آزمایشی جهت آمادگی دانش آموزان را به بهترین شکل ارائه کند. این آزمون ها شامل تمامی مقطع ها و رشته ها می باشد. برای کسب اطلاعات بیش تر در این زمینه می توانید با مشاوران ما صحبت کنید تا راهنمایی های جامع و حرفه ایی را در اختیار شما قرار دهند.

  


درصد آزمون های آزمایشی چگونه محاسبه می شود؟


درصد داوطلب اعم از عمومی و اختصاصی از روش زیر محاسبه می‌شود: درس هر در داوطلب نمره (درصد)=((3× تعداد پاسخ صحیح )- ( تعداد پاسخ غلط ))/(3× تعداد سوالات کل آن درس )×100
لازم به ذکر است بازه تغییرات درصد از 33/33- تا 100 می‌باشد.


تراز چیست؟


در رتبه‌بندی افراد در آزمون‌های سراسری باید به یک مسئله توجه داشت. فرض کنید در یک امتحان شما نمره 18 می‌گیرید. (18 از 20 یا 90%) و در آن آزمون رتبه اول می‌شوید. و در آزمون بعدی با کسب همان نمره نفر آخر می‌شوید. علت روشن است؛ سؤالات آزمون متفاوت بوده، روز اول سؤالات سخت و روز دوم سؤالات آسان مطرح شده است. و مسئله دیگر اینکه ممکن است در یک جامعه‌ی آماری بزرگ صد‌ها نفر یک درصد مشابه کسب کنند. حال تکلیف رتبه‌بندی چه می‌شود؟! تراز به دنبال یکسان‌سازی ارزش نمره یا نرمال‌سازی آن با توجه به پاسخگویی فرد به سؤالات نسبت به میانگین پاسخگویی و نمره خام داوطلب تعریف می‌شود.


پارامتر‌های انتخاب یک آزمون خوب چیست؟


1. کیفیت سؤالات آزمون آزمایشی،
2. برنامه راهبردی منظم، مستند، مطابق با پیشروی استاندارد مدارس،
3. طراحی سؤالات بر مبنای کتب درسی و مفاهیم اصلی،
4. خدمات پس از ثبت نام از جمله کارنامه، مشاوره، برنامه‌ریزی، پاسخنامه کاغذی و ویدیویی و ...،
5. طراحی هدفمند سؤالات و گزینه‌ها (کنکور، ارتقاء معدل، تیزهوشان و ....)،
6. حضور داوطلبان تیزهوش و دانش آموزان برتر.

برچسب ها