فاروس logo

نحوه انتقالی گرفتن از دانشگاه

نحوه انتقالی گرفتن از دانشگاه

نحوه انتقالی گرفتن از دانشگاه

نحوه انتقالی گرفتن از دانشگاه

 

شرایط نقل و انتقال از دانشگاه چیست؟ اگر قصد دارید از شرایط نقل و انتقال در سال 1400- 1401 و نحوه انتقالی گرفتن از دانشگاه با خبر باشید، در ادامه این مقاله با ما همراه باشید.

انتقالی از دانشگاه

شرایط ثبت نام نقل و انتقال دانشگاه سراسری به چه صورت است؟

تمامی دانشجویانی که قصد میهمان شدن و یا نقل و انتقال از دانشگاه را دارند، باید از شرایط آن به طور کامل آگاهی داشته باشند.بنابراین در ادامه به نکاتی در باب نقل انتقالات بیان می کنیم که باید بدانید.

📰 حداقل یک نیمسال تحصیلی باید بگذرد تا دانشجو بتواند در نقل و انتقالات شرکت کند.

📰 دانشجویان ترم آخر مجاز به نقل و انتقال نیستند

📰 استفاده از طرح نقل و انتقال برای دانشجویان در صورت ثبت نام در هر مقطع تحصیلی تنها یکبار می تواند صورت بگیرد.

📰 دانشگاه مقصد باید رشته و گرایشی را که دانشجو در آن تحصیل می کند را باید دارا باشد.

📰 دانشجویانی که با سوابق تحصیلی پذیرش شدند مجاز به شرکنت در طرح نقل و انتقال نمی باشند

📰 شرایط نقل و انتقال از دانشگاه های خارج از کشور به داخل کشور امکان پذیر نمی باشد

📰 میانگین نمرات دانشجویی که قصد نقل و انتقال دارد، باید از میانگین نمرات دانشجویان مقصد بالاتر "البته در همان رشته و گرایش تحصیلی" باشد.

📰 برای انتقال دانشجویان از دانشگاه های روزانه به دانشگاه های غیر انتفاعی و پیام نور امکان پذیر است.

📰 انتقال دانشجو از دانشگاه در یک شهر به دانشگاه دیگر در همان شهر امکان پذیر نمی باشد.

📰 کسب حداقل معدل 13 برای دانشجو الزامی است

📰 در صورت دریافت انتقالی، مدرک از دانشگاه مقصد ارسال می شود.

📰 انتقال دانشجو تتنها یکبار در مدت تحصیل وی مجاز است

📰 علاوه بر موارد ذکر شده، باید شرایط دیگری را نیز دارا باشد تا با شرایط نقل و انتقال و مهمانی شما در دانشگاه مقصد برای شما فراهم شود.

اولویت برای نقل و انتقالات با چه کسانی است؟

برای دریافت انتقالی داشتن برخی از شرایط نظیر فوت شدن و یا معلول شدن سرپرست خانوار و سرپرست شدن دانشجو، متاهل بودن در مکان اشتغال همسر و موارد ذکر شده در بالا می تواند در اولویت بندی نقل و انتقالات دانشجویان موثر واقع شود.

زمان و نحوه گرفتن انتقالی در دانشگاه سراسری

سامانه نقل و انتقالات دانشگاه سراسری هر سال در هر نیمسال فعال نمی شود. و معمولا یکبار در هر سال برگزار می شود. این سامانه معمولا در اردیبهشت ماه باز می شود. در مدت یک ماه برای این سامانه بای ریافت درخواست دانشجویان باز است.

اعلام نتایج اولیه کنکور سراسری

شرایط میهمان مبنا چیست؟

دانشجویانی که قصد دانشجوی مبنا شدن را دارند باید از شرایطبی برخوردار باشند. اگر قصد میهمانی مبنا شدن در دانشگاه مورد نظر را دارید باید شرایط زیر را دارا باشید:

  1. اول اینکه محل سکونت خانواده زدیک دانشگاه مورد تقاضای دانشجو باشد
  2. دوم اینه بر اساس اعلام نتایج اولیه کنکور سراسری و کارنامه اولیه داوطلب، وی باید 90 درصد نمره سراسری آخرین فرد پذیرفته شده در دانشگاه را دارا باشد.

توجه داشته باشد این میهمانی برای دانشجویانی قابل قبول است که درخواست متقاضی میهمانی در نیمسال دوم و یا به عبارتی دیگر باید پذیرفته شده همان سال ورودی باشند.

میهمان دائم به دانشگاه مقصد

اگر دانشجو باقی واحد های باقی مانده خود را در دانشگاه مقصد بگذراند اصطلاحا گفته می شود میهمانی دائم گگرفته برای گرفتن میهمانی دائم به این نکات توجه داشته باشید مدارک تحصیلی در آخر توسط دانشگاه مبدا صادر شده و همچنین ریز نمرات برای تایید به دانشگاه مبدا ارسال می شود.

مراحل ثبت نام برای انتقال دانشجویان در سامانه portal.saorg.ir 

ابتدا دانشجویان باید در زمان اعلام شده وارد سایت به نشانی portal.saorg.ir  شوند. نحوه عضویت در این سامانه به این صورت است که پس از آن متقاضی باید در قسمت ثبت نام بر روی گزینه ثبت نام کلیک کند. در مرحله بعد اطلاعات فردی خود را به دقت وارد کرده و ادامه دهید. دقت کنید در این مرحله باید شاره موبایل خود را وارد کرده و کد تایید شماره موبایل را وراد سیستم کنید. در صورت تکمیل این بخش ما کلمه کاربری و رمز عبور خود را دریافت کرده و می توانید وارد سیستم شوید. پس از ورود به سیستم و وارد کردن نام کاربری و رمز عبور باید نسبت به تکمیل اطلاعات خود اقدام کنید.

پرداخت شهریه در صورت انتقالی در دانشگاه های آزاد و شبانه به چه صورت است؟

انتقالی از دانشگاه های آزاد و شبابه به دوره های روزانه دانشگاه های دولتی امکان پذیر نیست. اما همانطور که در بالا به آن اشاره شد می توانید از دانشگاه های روانه برای انتقال به دانشگاه های غیر انتفاعی و پیام نور اقدام کنید. انتقالی در صورتی که ملزم به پرداخت شهریه هستید، باید بدانید که در این صورت باید شهریه ثابت دانشگاه مبدا و شهزیه ثابت+شهریه متغیر دانشگاه مقصد را پرداخت کنید.

سوالات متداول

میزان پذیرش دانشجویان مهمان در دانشگاه های مختلف چقدر است؟

میزان پذیرش دانشجویان مهمان در دانشگاه مقصد چیزی حدود 20 درصد تعداد ثبت نامی های همان سال است.

آیا دانشجویان شاهد و ایثارگر نیز امکان گرفتن انتقالی دارند؟

در سال های گذشته به این ترتیب بود که سامانه از خرداد تا تیر ماه به مدت یک ماه برای دانشجویان شاهد ایثارگر فعال می شود.

پانوشت: انتقالی دانشگاه آزاد, انتقالی دانشگاه پیام نور , انتقالی دانشگاه سراسری در نوبت شبانه, انتقالی دانشگاه سراسری در نوبت روزانه, شرایط انتقالی در سال 1400, شرایط مهمانی گرفتن در دانشگاه در سال 1400 , نحوه انتقالی گرفتن از دانشگاه

 

برچسب ها


نحوه انتقالی گرفتن از دانشگاه